Schuifpoort Delta Toegangsoplossing voor iedere situatie en locatie

Met meer dan 70.000 geïnstalleerde Delta schuifpoorten in de afgelopen 30 jaar heeft deze betrouwbare, solide en robuuste poort zijn bestaansrecht bewezen.

Waarom kiezen voor een Delta schuifpoort van Heras?

Keer op keer veilig openen en sluiten, het is de eerste vereiste aan een vrijdragende schuifpoort. Bij de keuze voor een schuifpoort voor bijvoorbeeld een kantoorpand, distributieopslag, luchthaven of haventerrein spelen aansluiting bij de omgeving en situatie een belangrijke rol.

De onderhoudsarme Delta met CE-markering past naadloos in dit plaatje door een ruime keuze in onder meer hoogte, breedte, vulling en kleur.

Nu: 1 jaar gratis slimme toegang bij uw nieuwe schuifpoort

Wegens succes is de campagne verlengd waardoor u nu tot 3 juli profiteert van tijdelijk één jaar gratis slimme toegang bij aankoop van een Delta schuifpoort. Deze actie is ook van toepassing op reeds uitgebrachte offertes.

Voordelen van de gratis slimme toegang:

  • Veilige en betrouwbare smartphone-bediening
  • Tot 1024 gebruikers met individuele toegangsrechten
  • Jaarklok- en kalenderfunctie
  • Geen sleutels of kaarten nodig

Deze actie loopt tot en met 3 juli 2023. 

*Bekijk de actievoorwaarden.

Veelgestelde vragen
schuifpoort Delta

Hoe zit het met de veiligheid van de Delta schuifpoort?

Bij Heras staat veiligheid voorop! Indien u een toegangsoplossing zoals de Delta schuifpoort van Heras heeft, kunt u erop vertrouwen dat deze poort voldoet aan de, op dat moment geldende, CE-eisen en dus veilig gebruikt kan worden.

Wat maakt de Delta schuifpoort uniek?

De onderhoudsarme Delta schuifpoorten kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van een locatie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en configuraties, zodat ze kunnen worden afgestemd op de beschikbare ruimte en de specifieke beveiligingseisen.

Daarnaast behoren storingen als gevolg van ophoping en vuil door het vrijdragende systeem tot het verleden. Waardoor u profiteert van een onbezorgd gebruik en een langere levensduur.

Wat houdt een CE-markering in?

Een CE-markering is een verklaring van veiligheid. Het dient daarom tevens als bewijslast bij schadeclaims. Met een CE-markering op een product tonen we als fabrikant aan dat we voldoen aan alle essentiële Europese veiligheids-, gezondheids- en milieubeschermingseisen die aan het product worden gesteld. Wanneer u als klant een installatie met CE-markering aanschaft, mag u er daarom vanuit gaan dat u een veilig product koopt.

Wat houdt slimme toegang in?

De slimme toegang van Heras (genaamd Access) is een slimme en veilige manier om uw toegangsoplossing te openen en te sluiten. Met één simpele toetsdruk op uw mobiele telefoon activeert u de poortcontroller. Geen beveiligingsrisico’s meer door gestolen toegangssleutels of kaarten, en als extra voordeel is de poort op afstand te openen voor snelle en gemakkelijke toegang in geval van nood.

Voordelen:

  • Veilige en betrouwbare smartphone-bediening
  • Tot 1024 gebruikers met individuele toegangsrechten
  • Jaarklok- en kalenderfunctie
  • Geen sleutels of kaarten nodig

Meer informatie over Access.