Schuifpoort Delta Toegangsoplossing voor iedere situatie en locatie

Met meer dan 70.000 geïnstalleerde Delta schuifpoorten in de afgelopen 30 jaar heeft deze betrouwbare, solide en robuuste poort zijn bestaansrecht bewezen.

Waarom kiezen voor een Delta schuifpoort van Heras?

Keer op keer veilig openen en sluiten, het is de eerste vereiste aan een vrijdragende schuifpoort. Bij de keuze voor een schuifpoort voor bijvoorbeeld een kantoorpand, distributieopslag, luchthaven of haventerrein spelen aansluiting bij de omgeving en situatie een belangrijke rol. De Delta past naadloos in dit plaatje door een ruime keuze in onder meer hoogte, breedte, vulling en kleur.

Nu: 5 jaar garantie* op uw nieuwe schuifpoort

Om veilig en betrouwbaar gebruik van de Delta te borgen, biedt Heras oplossingen voor service en onderhoud.

Sluit nu een service contract af bij de aankoop van een Delta en ontvang 5 jaar lang garantie op uw nieuwe schuifpoort*.

Deze actie loopt tot en met 31 juli 2021. 

Bekijk de actievoorwaarden.

Veelgestelde vragen
service en onderhoud

Hoe zit het met de veiligheid van poorten?

Bij Heras staat veiligheid bovenaan! Indien u een poort van Heras heeft, kunt u erop vertrouwen dat deze poort voldoet aan de, op dat moment geldende, CE eisen en dus veilig gebruikt kan worden. Als u een servicecontract heeft controleert onze servicemonteur de veiligheid tijdens het jaarlijks onderhoud, o.a. of de poort nog voldoet aan de gestelde eisen.

Ben ik verantwoordelijk voor de veiligheid van poorten?

Als eigenaar bent u verantwoordelijk voor het onderhoud en het veilig houden van de installatie. In praktijk merken we vaak dat eigenaren zich hier niet bewust van zijn. Met als gevolg dat een poort pas onderhoud krijgt als de poort niet meer werkt of erger nog, een onveilige situatie heeft veroorzaakt.

Waarom heb ik service en onderhoud nodig?

Een poort staat vaak tientallen jaren op uw terrein, en is onderhevig aan slijtage door de vele bewegingen en invloeden van buitenaf. Hoe eerder u start met het onderhouden van uw poort, hoe meer u de levensduur van de poort verlengt. Doordat een monteur regelmatig uw poort controleert, verkleint u bovendien de kans op storingen en onveilige situaties.

Heb ik als contract klant nog voordelen ten opzichte van klanten zonder een contract?

Ja zeker! Al onze contract klanten hebben voordelen ten opzichte van klanten zonder contract. Denk aan een korting op onze uurtarieven en losse onderdelen. Daarnaast zijn wij voor Premium + Premium VIP klanten ook bereikbaar buiten kantoortijden, zodat wij sneller ter plaatse zijn bij een storing of defect.

Wat is het standaard garantietermijn?

Heras garandeert dat de afgeleverde en/of geplaatste zaken gedurende twaalf (12) maanden na aflevering c.q. oplevering vrij zijn van gebreken ten gevolge van fabricage- en/ of materiaalfouten.