Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen die passen bij iedere sector en situatie. Wij leveren hekwerk, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast bieden wij projectmanagement, systeemintegratie en -installatie en onderhoudsdiensten voor perimeter protection projecten in heel Europa.

Om u hierin maximaal te ondersteunen stellen we documentatie beschikbaar die u zal helpen bij het opstellen van een advies, het schrijven van een bestek of het uitwerken van uw beveiligingsplan. Denk hierbij aan het Heras Security Model, blueprint oplossingen per sector maar ook bestekteksten, handleidingen en technische tekeningen. Mocht u toch nog vragen hebben, staan onze experts voor u klaar.

Heras Security Model

We ontwikkelen onze oplossingen volgens het Heras security model: afbakenen, ontmoedigen, detecteren, vertragen en gecontroleerde toegang. Het is cruciaal dat u controleert wie wel toegang tot uw terrein heeft en wie niet. Dit model combineert de meest effectieve beschermingsstrategieën en vormt daardoor een betrouwbare, gelaagde beveiliging van ieder terrein.

Titel Omschrijving Download

Het Heras Security Model combineert de meest effectieve security theorieën en vormt daardoor een betrouwbare, gelaagde beveiliging van uw terrein.

Blueprint Solutions

Onze oplossingen op het gebied van perimeter protection stemmen we zorgvuldig af op de behoefte van de markt. Hiermee beschermen en beveiligen wij leefomgevingen en terreinen van mensen, overheden en het bedrijfsleven. Uiteraard kunnen sommige wensen en toepassingen specifiek voor een sector zijn. Zo creëren we sectorspecifieke oplossingen die uniek zijn.

Titel Omschrijving Download

In de sector productie en industrie gaat het om bedrijven waar met behulp van machines op grote schaal artikelen worden gemaakt of geproduceerd.

De sector nutsbedrijven en vitale infrastructuur zijn alle essentiële systemen, netwerken en installaties die continu in bedrijf moeten blijven om de nationale en openbare veiligheid, de economie en de volksgezondheid te waarborgen.

Bij de sector Overheid hebben we het over alle gebouwen, terreinen en eigendommen van een land of staat. Het belangrijkste doel is mensen en de samenleving te beschermen.

Openbare ruimtes die voor het publiek algemeen toegankelijk zijn en waar een gevoel van veiligheid cruciaal is.

Waar de verplaatsing van mensen, dieren en goederen van de ene locatie naar de andere, over de weg, het water en spoor en door de lucht de dagelijkse gang van zaken is. Net als de opslag van goederen.

Waar de verplaatsing van mensen, dieren en goederen van de ene locatie naar de andere, over de weg, het water en spoor en door de lucht de dagelijkse gang van zaken is. Net als de opslag van goederen.

Product downloads

Via onderstaande iconen kun je product gerelateerde informatie downloaden. In onze database kunt u terecht voor onder andere gebruikershandleidingen, installatiehandleidingen, montagehandleidingen, bestekteksten en technische tekeningen. Klik hieronder voor meer informatie per categorie.

Onze experts zijn er om u te helpen

Heras vertaalt uw beveiligingsbeleid naar een programma van eisen met onder meer technische specificaties, bouwtekeningen, bestekteksten en sterkteberekeningen. De elektronisch en werktuigbouwkundig engineers van Heras houden al in de engineeringfase rekening met alle facetten die de werking van uw systeem in de praktijk kunnen beïnvloeden. Mocht u vragen hebben met betrekking tot specifieke tekeningen dan staan onze experts voor u klaar. Daarnaast organiseren we trainingen in ons experience center of kunt u een specifieke training aanvragen voor uw medewerkers. Maar u bent natuurlijk ook welkom in ons Experience Center voor een rondleiding en uitleg over het Heras Security Model.