Diensten
Menu
Sluiten

Beleef buitenbeveiliging in het Heras Experience Center

Hoe buitenbeveiliging eruit ziet, voelt en werkt, ervaart u het beste in de praktijk. Om u dat te laten beleven biedt Heras u een kijkje in de wereld van de buitenbeveiliging. In het Heras Experience Center in Oirschot leiden we u graag rond in de wondere wereld van buitenbeveiliging. Johan van den Wittenboer, onze Product Development Manager, vertelt hier graag meer over.

Strategische bedrijfsgeheimen
“Buitenbeveiliging behoort tot de strategische bedrijfsgeheimen van veel organisaties. Mainports als de Rotterdamse haven of Schiphol zul je er niet over horen. Vitale infrastructuren zoals energiecentrales en waterzuiveringsinstallaties hullen zich in stilzwijgen. En als een Extra Bewaakte Inrichting zijn poorten openzet, is dat alleen tijdens een open dag. Ook over de beveiliging van – bij criminelen in trek zijnde – bouwprojecten en drukbezochte evenementen wordt weinig meegedeeld. Discretie die Heras respecteert. Het Heras Experience Center toont dus niet wie wat doet, wel wat waar mogelijk is.’’ Daarmee is een rondleiding een uitgelezen kans voor een blik achter de schermen.

Wat maakt het Heras Experience Center tot een bijzondere beleving?
Johan van den Wittenboer: ‘’Er zijn veel dingen te noemen. Van een eigen camerahoek tot het tonen van alle soorten hekwerklijnen, alle oplossingen en systemen komen aan bod. Het Heras Experience Center is een ware onderdompeling in de wereld van de buitenbeveiliging.’’ U wordt dus op aangename wijze geconfronteerd met diverse eigentijdse oplossingen voor de meest uitdagende beveiligingsvraagstukken.

State-of-the-art producten
‘’ Heras biedt niet alleen hekwerk en poorten maar ook microfoondetectie, digitale radar, toegangscontrole- en camerasystemen gaan in het Heras Experience Center hand in hand met verschillende verificatiesystemen.’’ In deze hightech omgeving, met op afstand controleerbare en aanstuurbare poorten en gronddetectoren, met of zonder VMS (Video Management Systeem), waant u zich echt even James Bond.

Het Heras Experience Center is onder andere mede mogelijk gemaakt dankzij medewerking van onze strategische partners. Toonaangevende bedrijven in hun specifieke (deel)discipline van buitenbeveiliging. Aras Security, Bosch, GPS, Pelco, Rittal, Sick, Sioux, Sony en Topguard.