Diensten
Menu
Sluiten

Bezoek Heras op de Amsterdam Security beurs

Bezoek ons van 31 oktober tot en met 2 november 2017 op de Amsterdam Security beurs en kom alles te weten over hoe hekwerken, poorten en detectie beschermen wat voor u van waarde is. Dit kan voor u betekenen het bieden van bescherming en beveiliging, of bedrijfscontinuïteit. De geïntegreerde perimeter protection oplossingen van Heras maken leefomgevingen en terreinen veiliger.

Registreer u hier voor gratis toegang

Samen met u doorgronden we uw veiligheidswensen en leveren we geïntegreerde oplossingen die werken. We ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden uw perimeter protection oplossing.

Afhankelijk van het risicoprofiel combineren wij onze hekwerk-, toegang- en detectiesystemen en verzorgen wij:

  • Risico-inventarisatie, advies en locatieonderzoek
  • Op maat gemaakte geïntegreerde high security oplossing
  • Schriftelijke technische ondersteuning
  • Product- en applicatietechniek
  • Project- en accountmanagement

Om de levensduur van uw installatie te verlengen, het risico op mankementen/onveilige situaties te beperken en te voldoen aan lokale wet- en regelgeving bieden wij overeenkomsten voor preventief onderhoud en reparatie. We verhelpen schades en storingen, zodat uw bedrijfsvoering ongehinderd door kan.

Wilt u weten hoe hekwerk, toegang en detectie uw wereld kunnen beschermen, kom dan van 31 oktober tot en met 2 november naar de RAI in Amsterdam. U vindt ons op stand 12.216.

Banner Amsterdam Security