Diensten
Menu
Sluiten

Bezoek Heras op RailTech 2017

Van 28 tot en met 30 maart 2017 staat het spoor centraal tijdens de RailTech 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is dé beurs voor specialisten van het spoor. Elk jaar wordt dit evenement georganiseerd door een samenwerking tussen grote partners als ProRail, NS, Holland Rail Industrie, Koninklijk Nederlands Vervoer en Railforum. Heras, als toonaangevende beschermer langs het spoor, mag in dat rijtje natuurlijk niet ontbreken.

Afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om een meerwaarde te kunnen bieden aan de spoorse omgeving. Diverse slimme applicaties voor bescherming van de mens en het spoor zijn daar het resultaat van. Tijdens de RailTech willen we u graag ontvangen op onze stand om deze aan u voor te leggen en samen te kijken naar welke behoeftes er nog meer zijn op dit gebied.

Welke Heras producten staan in de spotlight tijdens de RailTech?
Pallas Rail hekwerk
Pallas Rail Security hekwerk
– Mobiele Camera Systemen
– Gate Aware

Tijdens de RailTech kunnen we u laten zien wat we verstaan onder bescherming langs het spoor. Als u zich registreert via Heras dan zorgen wij ervoor dat er een waardevolle attentie voor u klaar ligt op onze stand.

Registreer u hier

Onze stand bevindt zich in hal 3 op nummer 231.
Tot 28 – 29 – 30 maart!