Diensten
Menu
Sluiten

Burgemeester Keijzers-Verschelling heropent verbouwd hoofdkantoor Heras in Oirschot

Burgemeester Judith Keijzers-Verschelling van Oirschot en Gilles Rabot (Managing Director Heras) hebben op dinsdag 20 februari het grondig verbouwde hoofdkantoor van Heras heropend. Tijdens de renovatie is het iconische pand aangepast aan de eisen en wensen van deze tijd. Bovendien is ruimte gecreëerd om verscheidene afdelingen die tot voor kort in de omgeving van het kantoor waren gehuisvest, ook in het pand onder te brengen. Deze centralisatie levert de totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection een effectiviteitsslag op. Met de beschikbare kennis verzameld op één plek, kan Heras klanten bovendien nog beter adviseren. 

De verbouwing van het hoofdkantoor is het zichtbaarste deel van een omvangrijkere transformatie die Heras ondergaat. Het bedrijf werkt er momenteel hard aan om zich breder te positioneren dan als van oudsher hekleverancier alleen. Math Rietrae, country manager Nederland bij Heras: “Bedrijven en overheidsinstanties willen hun locaties beveiligen, bijvoorbeeld tegen dreigingen van buitenaf. Vaak weten ze niet hoe. We nemen steeds meer een adviseursrol in, waarbij we voor klanten proactief de beste totaaloplossingen voor bescherming van hun perimeter ontwikkelen, produceren en onderhouden. Deze bredere positionering in onze organisatie implementeren lukt niet van de ene op de andere dag en is nog in volle gang.”

Innovatie en werkgelegenheid

Burgemeester Keijzers-Verschelling van Oirschot: “In een innovatieve en snel groeiende regio als Brainport is het voor Oirschot belangrijk om ook de economische vitaliteit te behouden en te verbeteren. Heras is één van de grote bedrijven in de gemeente Oirschot en zorgt voor innovatie en werkgelegenheid. Zij maken het mogelijk dat onze inwoners ook kunnen werken in onze gemeente. Als gemeente vinden wij het belangrijk dat ondernemers kunnen ondernemen. Inmiddels is Heras een begrip in Nederland en ver daarbuiten, en voelt zich thuis in Oirschot. Ik ben trots dat Heras gevestigd is in Oirschot. Ik hoop dat wij nog lang partners mogen blijven.”

Bekijk hier een impressie van de opening:

Over Heras

Sinds de oprichting in 1952 is Heras uitgegroeid van een klein, Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van hekwerken naar een internationale totaalleverancier van perimeter protection. Heras is onderdeel van CRH en heeft momenteel vestigingen in 12 Europese landen met 1100 medewerkers. Het bedrijf levert hekwerk, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast biedt Heras projectmanagement, systeemintegratie en installatie, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection in heel Europa aan.