Diensten
Menu
Sluiten

Heras iGate: Goed Industrieel Ontwerp 2011

Nieuwe bekroning voor innovatieve schuifpoort

De Heras iGate schuifpoort is bekroond met de Erkenning Goed Industrieel Ontwerp®2011. Dit voorjaar werd de iGate al bekroond met de Red Dot Award, waarschijnlijk ’s werelds meest prestigieuze designprijs.

De Erkenning Goed Industrieel Ontwerp bestaat sinds 1986 en geldt als hét keurmerk voor goed industrieel ontwerp in Nederland. De prijsuitreiking is op dinsdag 25 oktober vanaf 15:30 uur (Klokgebouw Eindhoven). De iGate wordt opgenomen in de tentoonstelling GIO2011 (23-30 oktober, Klokgebouw Eindhoven).

De iGate designpoort is een co-creatie van Heras en ontwerpbureau WeLL design. De poort is ontworpen door designer Mathis Heller en binnen één jaar ontwikkeld door de R&D-afdeling van Heras.

De iGate is een stabiele poort met een opmerkelijk design voorzien van tal van maatwerkopties. De afgeronde hoeken zijn nieuw voor (elektronische) schuifpoorten. Led-verlichting draagt bij aan een toekomstvast en futuristisch uiterlijk en zorgt voor veiligheid in poortvleugel en geleidezuil.

iGate in het kort

  • De naam iGate verwijst naar het innovatieve design maar hoofdzakelijk naar de klant als individu. Iedere poort is af te stemmen op de persoonlijke wensen van architect of eindgebruiker.
  • Bijzondere vormgevingsaspecten zijn het ronde design van poort en motorbehuizing, geïntegreerde oplossingen voor veiligheid en verlichting en de te personaliseren vulling.
  • De iGate is een esthetische entree met allure. De uiteindelijke look & feel creëren architect en afnemer zelf, van poortbeplating tot de kleuren van RGB-leds. Dit maakt iedere poort uniek.
  • Met de iGate zet Heras de trend van op het gebouw afgestemde buiteninterieurs door. De schuifpoort is verkrijgbaar in diverse lengte-uitvoeringen, voor 5 tot 9 meter vrije doorgang en in verschillende hoogten.

www.heras.nl

Noot voor de redactie

Voor meer informatie en aanvullend beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Heras B.V., Dennis Rhoe, marketeer, tel. +31 (0)6 53 89 33 97 of Edwin van Roessel, productmanager, tel. +31 (0)6 202 602 82.

Oirschot, 20 oktober 2011

Over Heras B.V.

Heras draagt bij aan een veilige omgeving door het ontwikkelen, verkopen, installeren en in stand houden van totaaloplossingen voor buitenbeveiliging van bedrijven en overheden. De Heras-concepten kunnen bestaan uit een combinatie van hekwerken, poorten, camera’s, slagbomen, tourniquets, detectiesystemen, toegangscontrole, managementsystemen, service en onderhoud. Heras is een onderdeel van CRH Fencing & Security, Europees marktleider op het gebied van hekwerken en mechanische en elektronische oplossingen voor buitenbeveiliging.