Diensten
Menu
Sluiten

Heras: introductie Grence Heracles

In 2012 lanceerde Heras de lijn Grence: de nieuwe generatie spijlenhekwerk qua duurzaamheid en prijsstelling. Na de lijn Atlas komt Grence ook in Heracles-uitvoering op de markt.

Grence is het resultaat van de gecombineerde productiemethoden ‘Heras Stent Technology’ en ‘Twist Lock’. Deze innovatie maakt lassen overbodig en zorgt voor een fraaiere afwerking. De methode vereist minder zink, is minder arbeidsintensief en reduceert intern transport. Door het gehele productieproces kan de CO2-uitstoot tot maximaal 70% verminderen ten opzichte van conventionele oplossingen.

Heracles is een hoogwaardig spijlenhekwerk voor met name bedrijfsgebouwen en parkeerterreinen. Heracles is vaak voorzien van een puntenkam. Grence Heracles komt vooralsnog alleen als vakwerkelement op de markt (dus niet als draai- en schuifpoort). De componenten variëren in hoogte van 1 tot 2,5 meter.

Garantievoorwaarden

Grence Heracles heeft dezelfde garantievoorwaarden als ieder ander Heras-hekwerk. Standaard komt het hekwerk in zeven RAL-kleuren beschikbaar. In overleg zijn alle andere RAL-varianten mogelijk. Grence Heracles is per direct leverbaar.

Meer weten, bekijk de specificaties hier.