Diensten
Menu
Sluiten

Heras rolt nieuwe merkstrategie uit in Europa

Heras, de Europees marktleider in perimeter protection, voegt per direct ‘A CRH Company’ toe aan het huidige logo. Hiermee verwijst Heras naar het Ierse moederbedrijf CRH, dat sinds de jaren tachtig eigenaar is van de oorspronkelijk Nederlandse onderneming. Met de verandering wil Heras nog sterker uitdragen onderdeel te zijn van het internationale CRH dat expert is in innovatief bouwen, met een duidelijke focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Doelstelling voor Heras is de internationale expertise van CRH nog meer te vertalen naar de lokale markt, zodat de Nederlandse klantenbasis profiteert van wereldwijde vernieuwing.

Ragnhild Savenije, Brand Manager bij Heras: “CRH is het meest toonaangevende merk in de bouwmaterialenindustrie. Heras is een toegewijde partner. Daarmee zijn we complementair aan elkaar. Heras kan gebruikmaken van de enorme kennis en het netwerk van CRH. Wij vertalen dat lokaal naar de markt en bieden klanten een complete oplossing in perimeter protection; het middels hekwerk, toegang en controle en detectie beschermen van mensen, plaatsen en bezittingen. Dat gaat veel verder dan het leveren van alleen slimme, technische producten. Daarbij helpt het om te kunnen leunen op de brede expertise van CRH. En dat dragen we nu nog sterker uit.”

Over Heras
Sinds de oprichting in 1952 is Heras uitgegroeid van een klein, Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van hekwerken naar een internationale totaalleverancier van perimeter protection. Heras is onderdeel van CRH en heeft momenteel vestigingen in 12 Europese landen met 1100 medewerkers. Het bedrijf levert hekwerk, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast biedt Heras projectmanagement, systeemintegratie en installatie, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection in heel Europa aan.

Over CRH
CRH is een toonaangevende groep van leveranciers van praktisch alle soorten bouwmaterialen. De onderneming is wereldwijd actief en heeft ongeveer 87.000 medewerkers, verdeeld over circa 3.800 locaties in 31 landen. Met een beurswaarde van ongeveer € 27 miljard (april 2017) is CRH de grootste onderneming in bouwmaterialen in Noord-Amerika en de op één na grootste ter wereld. De groep is marktleider in verschillende sectoren in Europa en heeft strategische posities in de opkomende economieën in Azië en Zuid-Amerika. CRH streeft ernaar om de bebouwde omgeving te verbeteren met superieure materialen en producten voor de bouw en het onderhoud van infrastructuur, woningen en commerciële projecten. Als Fortune 500-onderneming is CRH opgenomen in de FTSE 100-index, de EURO STOXX 50-index en de ISEQ 20. De American Depository Shares van CRH zijn genoteerd aan de NYSE.