Sluiten
Diensten
Menu
Sluiten

Heras schuifpoorten nog veiliger: No-Touch veiligheidslijst

Veiligheid staat bij Heras voorop. Dus ook de veiligheid van onze schuifpoorten, deze detecteren namelijk een voertuig of persoon als de poort hiermee in contact komt. De poort stopt direct met bewegen op het moment van aanraking.

Met de introductie van de No-Touch veiligheidslijst zijn onze schuifpoorten nog veiliger geworden. Het unieke is dat een bewegende poortvleugel met No-Touch veiligheidslijst een obstakel kan detecteren zonder dit obstakel ook daadwerkelijk te raken of ermee in contact te komen. Dit zorgt ervoor dat de bewegende poortvleugel niet meer tegen mensen of voertuigen aanbotst. Het belangrijkste voordeel hiervan is natuurlijk dat het letsel en/of schade aan personen, voertuigen of de poort voorkomt.

De No-Touch veiligheidslijst komt in eerste instantie optioneel beschikbaar bij de Delta, uGate en iGate schuifpoorten. De introductie van de No-Touch veiligheidslijst onderstreept de aanhoudende focus van Heras op alle aspecten van veiligheid. Voor meer informatie om dit op uw poort te installeren, neem contact op.