Diensten
Menu
Sluiten

Kennisdag integrale buitenbeveiliging 2015

Acht complementaire security specialisten organiseren op donderdag 12 november as. de derde Kennisdag Integrale Buitenbeveiliging. Deze dag is met name bedoeld voor beveiligingsinstallateurs en securityadviseurs.

Centraal staan de laatste technieken om beveiliging binnen en buiten te integreren. Deze benadering verbreedt en vergoot de expertise en daarmee het werkveld van de installatiebranche. De kennisdag vindt plaats in het Heras Experience Center in Oirschot. Er zijn meerdere specialisten die door middel van een pitch de laatste innovaties tonen. Er is voldoende tijd en ruimte gereserveerd om in en rond het Experience Center demonstraties te kunnen bijwonen. We sluiten de dag spraakmakend af!

Binnen- en buitenbeveiliging groeien naar elkaar toe, al is het maar vanwege de logische wens een indringer te detecteren voordat hij of zij binnen is. De acht bedrijven geven een afgewogen totaalbeeld van de industrie anno 2015. Technologische noviteiten en organisatorische opties om van binnen en buiten één wereld te maken.

Participanten: Aras Security, Bosch, GPS Perimeter Systems, Heras, Pelco, Sick, Sony en Topguard. Locatie: Heras Experience Center, Industrieweg 18, 5688 DP Oirschot. Datum en tijd: donderdag 12 november 2014 van 13.00 tot 18.00 uur.

Meer info en registratie.

Kennisdag 2015