Diensten
Menu
Sluiten

Kennisdag Integrale Buitenbeveiliging

Zes complementaire security specialisten organiseren op 16 oktober een kennisdag Integrale Buitenbeveiliging voor de beveiligingsinstallateurs. De kennisdag is in het Heras Experience Center in Oirschot. Inschrijven (gratis) is mogelijk via de website van Heras. Deelname staat alleen open voor beveiligingsinstallateurs. Het aantal beschikbare plaatsen is overgens beperkt.

“Spannend maar afgewogen totaalbeeld”

Dennis Rhoe, Heras: “De kennisdag is om twee redenen bijzonder. We brengen zes internationale en toonaangevende bedrijven samen. En het gaat om aanbieders die zowel complementair aan elkaar werken, maar soms ook met elkaar concurreren. Hierdoor ontstaat een spannend maar afgewogen totaalbeeld over de stand van de (technologische) mogelijkheden om binnenbeveiliging met buitenbeveiliging te integreren.”

Presentaties

Er zijn presentaties van onder meer Bosch (technologie en diensten), Pelco (security en surveillancecamera’s), Heras (integrale buitenbeveiliging), Topguard (elektronische beveiligingssystemen voor buitentoepassingen), Aras Security (elektronische beveiligingsapparatuur) en GPS Perimeter Systems (elektronische perimeter- en terreinbeveiliging).

Een must voor de beveiligingsinstallateur

Participanten: Bosch, Pelco, Heras, Topguard, Aras Security en GPS Perimeter Systems.
Locatie: Heras Experience Center, Industrieweg 18, 5688 DP Oirschot.
Datum en tijd: woensdag 16 oktober 2013 van 12:30 tot 18.00 uur

Voor info en registratie klik hier

kennisdag-buitenbeveiliging-pagina-2