Diensten
Menu
Sluiten

Terugblik Amsterdam security 2017

We kijken terug op drie succesvolle beursdagen op Amsterdam Security. Deze drie dagen stonden in het teken van bescherming en beveiliging. Hopelijk hebben we u kunnen inspireren op gebied van onze perimeter protection oplossingen. Hieronder vindt u de after-movie van de beurs.

Heras: Experts in perimeter protection.

Samen met u doorgronden we uw veiligheidswensen en leveren we geïntegreerde oplossingen die werken. We ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden uw perimeter protection oplossing. Afhankelijk van het risicoprofiel combineren wij onze hekwerk-, toegang– en detectiesystemen en verzorgen wij:

  • Risico-inventarisatie, advies en locatieonderzoek
  • Op maat gemaakte geïntegreerde high security oplossing
  • Schriftelijke technische ondersteuning
  • Product- en applicatietechniek
  • Project- en accountmanagement

Om de levensduur van uw installatie te verlengen, het risico op mankementen/onveilige situaties te beperken en te voldoen aan lokale wet- en regelgeving bieden wij overeenkomsten voor preventief onderhoud en reparatie. We verhelpen schades en storingen, zodat uw bedrijfsvoering ongehinderd door kan.

Wilt u hier meer over weten? Graag nodigen we u uit om verder in te gaan op uw uitdagingen in perimeter protection in het Heras Experience Center in Oirschot.

Afspraak Heras Experience Center