Diensten
Menu
Sluiten

Verbeterde service/bereikbaarheid van Heras

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we onze klantenservice vernieuwd. Met het nieuwe telefoonnummer +31 88 274 0274 kunt u rechtstreeks schakelen met onze experts waarna zij u verder helpen. Op het nieuwe Heras bordje welke wij bevestigen aan onze producten staat dit telefoonnummer vermeld waardoor u het nog sneller bij de hand heeft.

Doet zich een probleem voor met de elektrische motor van een van onze producten? Aan de binnenkant van de kap bevestigingen wij een sticker waarop het telefoonnummer staat dat u kunt bellen bij storing of schade.

Heeft u een storing of schade?

Dan staan wij voor u klaar. Heras levert kwaliteitsproducten. Het kan echter voorkomen dat uw product een keer schade oploopt. Schade kan verschillende oorzaken hebben, denk hierbij aan schade door voertuigen en door menselijk toedoen. Daarnaast kan natuurgeweld ook een optie zijn, denkt u maar eens aan de storm die vorige week ons land teisterde. Ook met dat soort schade staan wij voor u klaar.

Schade, en nu?

U kunt uw schade melden via:

– Het contactformulier op onze website
– Telefonisch op ons servicenummer +31 88 274 0274
– Via mail naar service@heras.nl

Verzekerd zijn van een onbezorgd gevoel? Uw bedrijfscontinuïteit is cruciaal. Dat begrijpen we bij Heras heel goed. Met een servicecontract van Heras bespaart u tijd, geld en onnodige risico’s. Daardoor bent u altijd verzekerd van een onbezorgd gevoel. Bovendien houdt onze service uw installatie in topconditie en bespaart u kosten op de lange termijn. Een servicecontract van Heras verlengt daarmee de levensduur van uw installatie.

Service contract

Jaarlijks controleren wij preventief uw complete perimeter. We passen indien nodig zaken aan of repareren kleine defecten. Lees hier meer over de serviceoplossingen van Heras.