Diensten
Menu
Sluiten

Buitenbeveiliging pand Kraats Kaas

Buitenbeveiliging nieuwbouwpand van Kraats Kaas B.V.

Kraats Kaas, specialist in het verwerken en exporteren van kaas, was op zoek naar een beveiligingsplan voor haar nieuwe locatie in Hoogeveen. Ze wilden het buitenterrein goed beveiligen, maar wel met oog voor de uitstraling van het pand. Samen met het adviesbureau dat de bouwbegeleiding verzorgde heeft Heras gekeken naar een zowel praktische als esthetische oplossing.

Spijlenhekwerk, schuifpoorten en slagbomen

Rondom het terrein plaatsten wij spijlenhekwerk van het type Atlas met een hoogte van 2 meter. Het buitenterrein kreeg een hoofdingang en een uitgang voor vrachtverkeer, afgesloten met elektrische poorten met een doorgang van 10 en 12 meter. De personeelsingang is voorzien van een elektrische schuifpoort in de Atlas-uitvoering met een doorgang van 6 meter. Ook zijn er bij de hoofdingang en -uitgang vier slagbomen geplaatst voor gecontroleerd inkomend en uitgaand verkeer. De scheiding van personen- en vrachtverkeer creëert een veilige werkomgeving.

Extra beveiligde compartimenten

Op het binnenterrein is een apart gedeelte, als extra beveiligde standplaats voor vrachtauto’s. Rondom dit gedeelte zijn zowel het spijlenhekwerk als de elektrische schuifpoorten voorzien van Heras ElectricFence.

Extra dimensie: schapen

Deze opdracht bracht een extra dimensie met zich mee. Eigenaar Van de Kraats wilde namelijk graag zijn schapen op het bedrijfsterrein onderbrengen. Daartoe heeft Heras op het binnenterrein 1,20 meter hoog gaashekwerk geplaatst, met zes looppoorten om loslopende schapen te voorkomen.

Wilt u meer te weten komen over onze perimeter protection oplossingen? Vraag dan een adviesgesprek aan of bel ons op +31 88 274 0274.

Relevante producten