Diensten
Menu
Sluiten

DHL Express

DHL Express – beveiliging van 31 locaties

Heras verzorgt het onderhoud aan de buitenbeveiliging op 31 vestigingen van DHL Express, marktleider in wereldwijd expres- en pakketvervoer. DHL Express is het resultaat van de consolidatie van DHL Worldwide Express en de pakketdienst Deutsche Post Euro Express. Het bedrijf biedt ‘Same Day’-, expres-, pakket- en vrachtdiensten aan via een netwerk van 4.000 kantoren met wereldwijd meer dan 120.000 bestemmingen.

Continuïteit

DHL sloot met Heras een overeenkomst voor service en onderhoud aan de beveiligingssystemen op 31 DHL Express-locaties in de Benelux. Heras bewaakt de continuïteit bij DHL Express door de buitenbeveiliging in topvorm te houden. Per locatie varieert de samenstelling van de perimeterbeveiliging, van schuifpoort– en slagboominstallaties tot hek- en terreindetectie. Voor DHL is het belangrijk dat er adequaat wordt gereageerd op storingen, met een responstijd van maximaal 4 uur. Dit geldt 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Preferred supplier

DHL Express selecteerde Heras als preferred supplier van buitenbeveiliging. Heras is voor DHL Express een volwaardig sparringpartner als het gaat om de beveiligingsaspecten bij nieuwbouw, verbouw of renovatie van DHL-vestigingen. De adviesrol van Heras wordt hierin zeer gewaardeerd.

Wilt u meer te weten komen over onze perimeter protection oplossingen? Vraag dan een adviesgesprek aan of bel ons op +31 88 274 0274.