Diensten
Menu
Sluiten

Inter-Sprint

Buitenbeveiliging van een bandenbedrijf

Inter-Sprint is Europa’s grootste merkonafhankelijke in- en exportbedrijf in auto- en vrachtwagenbanden. In 2009 betrok het een nieuw hoofdkantoor en centraal distributiecentrum in Moerdijk. “Om vreemdelingen van ons terrein te weren, hebben wij het pand aan de wegzijde afgezet met een spijlenhekwerk van Heras, met daarin vier schuifpoorten. Plus een systeem voor toegangscontrole”, schetst Piet van Belle, verantwoordelijk voor huisvestingszaken. “Wij hebben meerdere offertes aangevraagd. Qua prijs was Heras het gunstigst, maar dat alleen gaf niet de doorslag. Ook qua snelheid van levering en installatie waren ze nummer één. Wij wilden per se vóór de bouwvak een hekwerk plaatsen voor een bepaald deel van het terrein. Daar heeft Heras echt werk van gemaakt.”

“Snelheid”

“Wat er nu staat is gewoon mooi spul. Ook de werking van de poorten is erg goed. Qua aansturing en opbouw zit alles goed in elkaar. Ik weet waar ik over praat, want ik zit al langer in het vastgoed en heb vrij veel ervaring met hekwerken. Neem de elektrische poort. Die móét snel werken, want je praat over honderden bewegingen per dag, de hele dag door. Wat Heras heel goed gedaan heeft, is dat ze één ingang in twee poorten ‘geknipt’ hebben. Dat werkt twee keer zo snel. Want in plaats van één lange poort van 12 meter heb je er nu twee van 6 meter. De snelheid van de poort ligt ook vrij hoog. Dus als chauffeurs hier aan de poort staan, gaat die zo snel open dat zij niet het gevoel krijgen te moeten wachten. Het is maar secondewerk, maar dat voorkomt toch veel irritatie.”

Piet van Belle, huisvestingsmanager Inter-Sprint:

“Onze eis was dat de buitenbeveiliging veilig, snel en gebruiksvriendelijk moest zijn. En mooi. Dat is het ook geworden. Omdat ons nieuwe pand in donkergrijs beton is uitgevoerd, hebben we gekozen voor een zwart spijlenhekwerk. Dat past mooi bij het gebouw.”

Wilt u meer te weten komen over onze perimeter protection oplossingen? Vraag dan een adviesgesprek aan of bel ons op +31 88 274 0274.

Relevante producten