Diensten
Menu
Sluiten

Van Wanrooij

“Accent op beveiliging en preventie”

“Van Wanrooy Transport & Logistiek is een full-service logistieke dienstverlener. Wij kunnen de complete warehousing verzorgen, gekoppeld aan een fijnmazig, door-to-doordistributienetwerk door de hele Benelux”, zegt directeur Paul van Wanrooy. “Hier in Oosterhout doen we de opslag, orderpicking en het verzendklaar maken van zendingen. Hiervoor hebben we binnen 40.000 m2 en buiten nog eens 22.000 m2 opslagruimte tot onze beschikking. Omdat we onder meer gespecialiseerd zijn in kwalitatief hoogwaardige goederen, zoals bruin- en witgoed en meubelen, leggen wij al langer een accent op beveiliging en preventie. Om de toenemende criminaliteit tegen te gaan, maar ook voor de verzekering.”

“Meedenken over de onderdelen van de beveiliging”

“Een goede buitenbeveiliging is essentieel voor ons bedrijf. Met name duidelijk zichtbaar cameratoezicht en veel verlichting heeft altijd goed gewerkt. Heras heeft gezorgd voor het hekwerk en de elektrische schuifpoorten met slagboom. Wij zijn met ze in zee gegaan omdat ze een goede aanbieding deden én met ons meedachten over de in te vullen onderdelen. Zo gaf Heras advies over het hekwerk, de poorten en de inkomende en uitgaande toegangscontrole. Uiteindelijk leidde dit tot de keuze voor cameratoezicht en kentekenregistratie. Alle auto’s die hier binnenkomen, worden met registratie van hun kenteken in het computersysteem vastgelegd. Ze kunnen pas weer van het terrein vertrekken nadat ze door het systeem zijn vrijgegeven. Dit werkt prima.”

Paul van Wanrooy, directeur Van Wanrooy Transport & Logistiek:

“Om de toenemende criminaliteit effectief te bestrijden en preventief te waken voor inbraak en diefstal hebben wij alles beveiligd met klasse 4. Daarmee komen we in aanmerking voor het TAPA-certificaat, wat ook van belang is voor de hoogte van de verzekeringspremies.”

Wilt u meer te weten komen over onze perimeter protection oplossingen? Vraag dan een adviesgesprek aan of bel ons op +31 88 274 0274.

Relevante producten