Diensten
Menu
Sluiten

Ven Management & Beheer

“Wij zijn zelf een groothandelsorganisatie geweest. Die is verkocht, maar wij zijn nog wel volledig eigenaar van de panden, waarin nog steeds groothandels zijn gevestigd. Wij beheren alleen de gebouwen en alles wat daar bij hoort”, legt facilitair manager Ed Paul van Ven Management & Beheer uit. “Groothandels hebben veel te maken met ramkraken. Naast sterke drank zijn vooral sigaretten populair. Daar wordt landelijk veel van gestolen. En dan praat je niet over een paar sloffen. Hele gevels worden eruit gereden of ze zagen een gat in je dak om vervolgens je hele counter leeg te halen.”

Beveiliging die aansluit bij de risico’s

“De risico’s zijn per locatie verschillend. Soms heb je te maken met een open industrieterrein, dat helemaal vrij toegankelijk is en waar ook bijna geen hekken zijn. Daar tref je je maatregelen binnen. Op een andere plaats staan ook geen hekken, maar is het totale industrieterrein op strategische punten voorzien van camera’s. En weer elders hebben we wél een hekwerk rondom. Op één locatie hebben we ook nog schrikdraadbeveiliging en op een andere locatie beschikken we buiten over beveiligingscamera’s. Er is dus geen uniforme aanpak. Dat kan ook niet, want je hebt altijd met verschillende factoren te maken. Dus moet je voor elke locatie passende maatregelen treffen.”

“Hekwerk flinke barrière”

“Het allerbeste kun je een goed en deugdelijk hek plaatsen, met een goede schuifpoort, liefst een elektronische. Daarmee bereik je het meest, zeker tegen ramkraken. Dat is letterlijk een flinke barrière. Want het gaat die criminelen om snelheid, om minuten, zo niet seconden. Als dat wordt bemoeilijkt door hekwerken, camera’s en dat soort zaken, is dat heel frustrerend. Dan zoeken ze liever verder.”

Ed Paul, facilitair manager Ven Management & Beheer:

“Als wij iets aan buitenbeveiliging doen, ongeacht wat voor hekwerk of poort we plaatsen, dan is dat altijd van Heras. Voor alle locaties hebben wij één vaste accountmanager. Dat werkt heel prettig, want je hoeft niet steeds alles uit te leggen en je krijgt toch precies wat je wilt.”

Wilt u meer te weten komen over onze perimeter protection oplossingen? Vraag dan een adviesgesprek aan of bel ons op +31 88 274 0274.

Relevante producten