Een korte rondleiding langs de beveiligingsconcepten

In ons Experience Center staan steeds de allernieuwste beveiligingssystemen opgesteld. Hier kunnen we u op realistische wijze laten zien hoe de ADVAT-beveiligingsfilosofie van Heras in uw specifieke praktijk gestalte kan krijgen.

Hekwerk en detectie

Wellicht vraagt uw situatie om beveiliging met een robuust hekwerk, al dan niet gecombineerd met een aanvullend systeem. Bijvoorbeeld met ElectricFence: een netwerk van schrikdraden. Of CombiFence, met zowel stroomdoorvoering als detectie. Daarnaast demonstreren wij u graag de mogelijkheden van de innovatieve microfoondetectie met geluidsanalyse.

Toegang en beheer

Het Experience Center toont u een diversiteit aan low en high security-oplossingen, variërend van eenvoudige gecontroleerde toegangverlening tot en met geavanceerde systemen voor geverifieerd toegangsbeheer. Er zijn systemen met pasjes, pincodes, sms of vingerafdruk. Met slagbomen, tourniquets, vrijdragende toegangspoorten of speedgates, die met een snelheid van een halve meter per seconde openen en sluiten.

Advies en engineering

De gespecialiseerde adviseurs van Heras demonstreren u geavanceerde oplossingen tegen ongewenste bezoekers en ongewilde activiteiten. Zo ontwikkelen wij ook maatwerkbeveiligingsoplossingen voor stadions en penitentiaire inrichtingen, en voor bescherming van viaducten. Hierbij werken we nauw samen met toonaangevende instituten als TNO.

Observatie en verificatie

Wilt u op altijd weten wie zich wanneer en waarop uw terrein bevindt? Onze observatie- en verificatieoplossingen geven u onmiddellijk antwoord. Bijvoorbeeld via een VideoMeldkamerSysteem (VMS), dat over een IP-netwerk beelden ontvangt van twee tot wel 20.000(!) camera’s. Eventueel gecombineerd met warmtedetectie.

Service en onderhoud

Zorgvuldig onderhoud is belangrijk, maar efficiency en gemak zijn dat eveneens. In het Experience Center maakt u onder meer kennis met de mogelijkheid van remote service, waarbij wij uw systeem op afstand uitlezen. Op basis van onze analyse kunnen we dan óf direct online de juiste actie ondernemen, óf onderhoud ter plaatse inplannen.

Heras Tijdelijke Beveiliging

Voor tijdelijke of semipermanente (elektronische) beveiligingsoplossingen (zowel koop als huur) bent u bij Heras Tijdelijke Beveiliging aan het juiste adres. Bij tijdelijke buitenbeveiliging gaan wij uit van een fijnmazig Anti Climb-bouwhek, voorzien van high security-klemmen en beveiliging tegen uittillen. Camera’s en bewegingssensoren garanderen een betrouwbare detectie. Met een lichtlopende schuifpoort beheert u makkelijk en gecontroleerd de toegang via internet, pc of gsm.