Heras hekken zijn een begrip. In Nederland en ver daarbuiten staan onze hekken synoniem voor degelijkheid en een lange levensduur. Doordat we de hekken maken in onze eigen fabriek hebben we de kwaliteit én de prijs in eigen hand. Er is een Heras hek voor elk budget en elke functie. Van ijzeren hek tot elektrisch hek: buitenbeveiliging begint bij Heras.

Heras hekken zijn niet te hacken

Tegenwoordig gaat veel aandacht uit naar computerbeveiliging om virtuele indringers buiten te houden. Die worden steeds slimmer, waardoor digitale beveiliging een continue bron van zorg is. Gelukkig hoeft u voor uw buitenbeveiliging slechts één keer te kiezen voor Heras. Met een Heras hek weet u zeker dat uw eerste beveiligingslinie staat. Alleen al van de bekende wit-blauwe Heras-bordjes gaat een ontmoedigende werking uit.

Hekken voor alle toepassingen

Het uitgebreide assortiment Heras hekken omvat de volgende oplossingen:

Vrijwel al deze hekwerkoplossingen zijn verkrijgbaar in diverse hoogten, uitvoeringen, kleurstellingen en prijscategorieën.

Hekken als onderdeel van totale beveiliging

Hekken vormen de basis van een goede buitenbeveiliging, maar Heras biedt veel meer. Wij ontwikkelen en installeren integrale security-oplossingen voor beveiliging van gebouwen, terreinen en complexen. Daarbij integreren wij het hekwerk volledig in het totaalconcept van de buitenbeveiliging, inclusief detectie- en camerasystemen (CCTV), toegangscontrole en al dan niet elektronisch bedienbare poorten.

Meer weten over Heras hekken?

Er is geen beter hek dan een Heras hek. Bel direct 0499 55 12 55 voor meer informatie.