Monteurs gezocht!

Word jij onze nieuwe collega?

Vanwege ambitie, groei en uitbreiding is Heras op zoek naar Elektro- en Mechanisch Monteurs.

We zoeken collega’s voor de lange termijn. Daarom investeren we graag in onze medewerkers. Nog weinig ervaring? Geen probleem! Je zal goed worden ingewerkt en daarbij bieden wij studiemogelijkheden indien nodig. Je komt op verschillende plekken in het land, gezien ons grote en interessante klantenbestand. Van het Koninklijk Huis, justitiële inrichtingen tot aan grote logistieke dienstverleners. Geen dag is hetzelfde als monteur bij Heras.

Waarom werken bij Heras?

 • Werken met A-kwaliteit gereedschap
 • 40 verlofdagen & pensioenregeling PME
 • Een bedrijfsbus voor de deur en reisurentoeslag
 • Gezellig informeel bedrijf, werken in kleine hechte teams
 • Zelfstandig aan het werk, veel vrijheid en vertrouwen
 • Vanaf dag 1 leren van ervaren collega’s, 45% van onze medewerkers is langer dan 10 jaar in dienst
 • Meedenken over onze werkwijzen. Weet jij het beter? Dan horen wij dat graag!

Mechanisch Monteur

 • Meerdere locaties
 • €2.600 – €2.900
 • 24-40 uur

“Als je het leuk vindt om buiten te werken en op een slimme manier poorten en technisch hoogstaande systemen te installeren, en je het uitdagend vindt dat je elke dag op een andere locatie bent om je handen uit de mouwen te steken, dan is dit een baan voor jou.”

Elektromonteur

 • Meerdere locaties
 • €2.800 – €3.100
 • 24-40 uur

“Als je het leuk vindt om de technische oplossingen van Heras te installeren, te onderhouden en vervolgens service te verlenen, en je het uitdagend vindt om met de nieuwste systemen te werken, dan is dit een baan voor jou.”

Werken bij Heras
Onze medewerkers aan het woord

Voor Heras zat ik in het straatwerk en maakte werken voor Heras. Ze hebben mij toen gevraagd om binnen Heras te komen werken. Vandaar uit heb ik de mogelijkheid gekregen om door te groeien, tot waar ik nu ben.

Na mijn sabbatical was ik op zoek naar een nieuwe baan. Via een vriend die destijds bij Heras werkte kwam ik in gesprek en vertelde mijn ambitie en drive om dit te kunnen bereiken. And here we are…

Heras is een mooi bedrijf dat past bij mijn ambities om mijn vaardigheden uit te voeren, meer kennis te vergaren van de installaties en systemen en mijzelf hierin verder te ontwikkelen.

Over ons

Heras is een vooraanstaand Europese totaalleverancier van permanente en mobiele perimeter protection oplossingen. Wij opereren vanuit meer dan 24 landen en hebben meer dan 1100 hoogopgeleide experts in dienst.

Experts in perimeter protection

Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij tijdelijke en permanente oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Onze perimeter protection oplossingen zijn een combinatie van producten en diensten, bestaande uit hekwerken, toegang & controle, detectieproducten en geïntegreerde systemen ondersteund door projectmanagement, integratie, installatie, inbedrijfstellings- en onderhoudsdiensten. Ons doel is om erkend te worden als premium perimeter protection merk in Europa, aangetoond door onze betrouwbaarheid, betrokkenheid en deskundigheid.

Bewezen staat van dienst

Opgericht in 1952, vervult en overtreft Heras de beveiligingsbehoeften van klanten in heel Europa. Het is dankzij deze staat van dienst, samen met het blijvend groeiende vakmanschap van onze medewerkers, dat wij ons experts in perimeter protection kunnen noemen.