Heras hekwerk is een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Wie aan omheining denkt, denkt aan Heras. Omheining is altijd maatwerk en juist daarom is het goed om te weten dat we alle hekwerken uit onze eigen Heras-fabriek komen. U kiest eenvoudigweg de omheining die past bij uw beveiligingsbehoefte en wij leveren precies wat u nodig heeft.

Altijd een passende omheining

Wellicht volstaat een visuele afscheiding om aan te geven waar de grenzen van uw terrein zijn? Dan kiest u voor een fraai vormgegeven, subtiel Heras hekwerk. Of wilt u juist afschrikken en ontmoedigen? Dan gaat u voor een robuuste variant, eventueel aangevuld met rampalen en roadblockers. Het uitgebreide assortiment Heras omheiningen omvat de volgende oplossingen:

  • Spijlenhekwerk: een van de oudste vormen van metalen afrasteringen is het spijlenhekwerk. We bieden het in verschillende moderne varianten, van degelijk en strak tot kindvriendelijk ├│f juist extra milieuvriendelijk.
  • Staalmathekwerk: ideaal voor het omheinen van bedrijventerreinen, speelplaatsen en plekken met veel passanten. Deze afrastering heeft geen uitsteeksels en is relatief eenvoudig te plaatsen door de rigide structuur van de staalmatten.
  • Gaashekwerk: een eenvoudige manier om uw terrein af te schermen en te beveiligen. Dit hekwerk bestaat uit gaas met verschillende maaswijdten, bevestigd aan verticale metalen of betonnen staanders.
  • Lage afrastering: soms is een lage afrastering voldoende om een bepaald gebied in te perken. Hiervoor bieden wij verschillende lage hekwerken van 30 cm of 53 cm hoog.

Vrijwel al deze hekwerkoplossingen zijn verkrijgbaar in diverse hoogten, uitvoeringen, kleurstellingen en prijscategorie├źn.

Meer weten over Heras omheiningen?

Neem direct contact op met Heras voor meer informatie.