Betrouwbaar

Levens en levensonderhoud vereisen effectieve bescherming en beveiliging van leefomgevingen en terreinen. Bescherming en beveiliging kun je niet aan het toeval overlaten.

Betrouwbaarheid is een essentiële waarde in ons bedrijf. Onze klanten weten dat samenwerken met Heras betekent dat ze samenwerken met een bedrijf dat zegt en doet wat het belooft. Iedere dag maken onze medewerkers afspraken met onze klanten en met elkaar. We zijn pas echt succesvol als we deze afspraken nakomen.

Betrokken

Mensen maken ons bedrijf. Veiligheid komt bij Heras op de eerste plaats, voor onze klanten en voor onze medewerkers. We bouwen aan duurzame relaties en creëren een veilige werkomgeving. Wij handelen altijd met integriteit en oprechtheid. Winst zal nooit ten koste gaan van het vertrouwen van onze klanten, partners en medewerkers.

Al onze activiteiten staan in het teken van duurzaamheid. We investeren in energiebesparing en nemen maatregelen tegen milieuvervuiling om zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Deskundig

Door te luisteren naar onze klanten begrijpen we hun specifieke behoeftes op het gebied van bescherming en beveiliging.

U bent expert in uw bedrijf en wij zijn de experts in de bescherming en beveiliging van leefomgevingen en terreinen. Samen beschermen we wat voor u van waarde is.