Regio: Diverse regio’s, Nederland

Afdeling: Montage, Service

Afdeling Montage realiseert nieuwbouwprojecten, verzorgt (preventief) onderhoud en lost storingen op aan buitenbeveiligingsinstallaties. De Elektromonteur Service die we zoeken onderhoudt en lost storingen op aan buitenbeveiligingsinstallaties. De monteur wordt hiërarchisch aangestuurd door een Uitvoerder Service.

Taken

  • Denken Analyseren systeembeschrijvingen. Opnemen benodigde materialen.
  • Doen Uitgebreide storingsanalyse en onderhoud aan elektrische poorten, speedgates, slagbomen, camera- en detectiesystemen, tourniquets, intercom- en toegangscontrolesystemen. Storings- en onderhoudsrapportages. Inregelen installaties. Aanpassen bedradingsschema’s. Consignatiedienst.
  • Communiceren Klant, Uitvoerder, Coördinator. Technische/commerciële beoordeling. Storings- en onderhoudsrapportage

Talenten

  • Kennis Opleiding MBO+ richting Elektrotechniek, niveau 4. VCA en NEN3140
  • Kunde Relevante ervaring in soortgelijke functie in de beveiligingsbranche.
  • Competenties Technisch creatief, zelfstandig in een team, kwaliteitsbewust, klantgericht. Analytisch, planmatig denken/aanpakken. Flexibel, (auto)reizen, communicatief vaardig.

Wij bieden
Heras is een verantwoordelijke werkgever met marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 100% veilig werken is onze eerste prioriteit. De cultuur is open en informeel. Een professionele omgeving waardeert eigen initiatief..

Interesse?
Voor meer informatie neem je contact op met John van Lokven, Montage Manager, 06-12163625 of j.v.lokven@heras.nl. Wil je solliciteren, dan verzoeken wij je om onderstaand formulier in te vullen:

Uw CV:
Uw motivatie: