Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage? Ben je daarnaast innovatief, creatief en vind je het leuk om binnen een internationaal en groeiend bedrijf te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heras is momenteel actief in 12 landen met in totaal 1100 medewerkers. We investeren in een veiligere toekomst. Daarvoor hebben we enthousiaste mensen nodig die passen bij onze ambitie. Daarom zijn we voor afdeling Marketing op zoek naar een stagiair(e) die ons kan ondersteunen in verschillende werkzaamheden.

Op de afdeling Marketing heerst een informele sfeer. Als stagiair(e) wordt je volledig opgenomen in het team. We bieden je een begeleider met een hbo-afgeronde opleiding en je krijgt ruimte om jezelf te ontwikkelen.

We zoeken een ambitieuze hbo-student(e) met een studie in de richting van  Marketing en/of Communicatie. Je bent enthousiast, representatief, leergierig en hebt een proactieve houding. Een groot deel van je takenpakket bestaat uit het ondersteunen van diverse interne –en externe communicatie kanalen. Daarnaast heb je affiniteit met SEO, online marketing en ben je niet bang om je mening te geven.

Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:

  • Je hebt een vlotte pen en bent in staat om aantrekkelijke content voor de website, social media en nieuwsbrieven te creëren voor diverse Europese landen
  • Je bent verantwoordelijk voor diverse interne communicatiekanalen zoals SharePoint en Narrowcasting.
  • Je ondersteunt bij het organiseren van evenementen/ beurzen

Je beschikt over:

  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
  • Een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
  • Kennis van zowel online- als offline marketing en communicatie

Overige informatie:

  • Je bent fulltime beschikbaar
  • De stage is mogelijk voor 2017/2018 voor een periode van 5 à 6 maanden. Dit is in nader overleg te bepalen.
  • We bieden je een stagevergoeding

Simone van de Wouw, oud stagiaire afdeling Marketing:
‘Mijn stage bij Heras heeft ervoor gezorgd dat ik de eerste stap in het bedrijfsleven heb kunnen maken. Ik kreeg tijdens mijn stage veel verantwoordelijkheden waardoor je leert hoe je projecten aan moet pakken. Ook werd ik als een collega opgenomen in het team, dit was erg prettig. Al met al heb ik een heel fijne stageperiode gehad!’

Lijkt het je leuk om de afdeling Marketing te versterken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@heras.nl

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ragnhild Savenije (r.savenije@heras.com)