Heras ontwikkelt, verkoopt, installeert en onderhoudt totaaloplossingen voor buitenbeveiliging. Met een buitengewoon team van enthousiaste vakmensen staan wij dag in dag uit klaar voor de zakelijke klant.

Heras hanteert een unieke beveiligingsfilosofie waardoor klanten kunnen vertrouwen op de optimale aanpak voor elke specifieke situatie. Dit resulteert in hoge effectiviteit van de buitenbeveiliging tegen de laagst mogelijke investering. Met fysieke barrières, zoals hekken en poorten. Maar ook met geïntegreerde elektronische oplossingen, als camera- en detectiesystemen, tourniquets, slagbomen en toegangscontrole-systemen. Niet voor niets zijn wij dé buitenbeveiligingsspecialist.

Voor onze dynamische organisatie zijn we binnen de afdeling Service op zoek naar TRAINEES (m/v)

 Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven talenten die Heras komen versterken. Je begint jouw carrière binnen onze afdeling Service als Coördinator en/of Commercieel Medewerker Binnendienst.

De taken
Het traineeship binnen Heras is een programma waarbij je gedurende een traineeperiode van twee jaar meerdere functies op de afdeling Service vervult. Dit biedt de gelegenheid om zowel Heras als de afdeling Service goed te leren kennen. Er zal een opleidings-, trainings- en coachingsprogramma worden aangeboden op zowel vakinhoudelijk gebied als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Gedurende het traineeprogramma word je begeleid door een mentor.Binnen de Heras Groep zijn er diverse (internationale) mogelijkheden om na jouw traineeship, jouw ambities in te vullen.

Jouw talenten

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een technische, commerciële of logistieke richting
  • Maximaal twee jaar werkervaring
  • Sterke analytische vaardigheden
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, staat open voor feedback en geeft deze ook
  • Flexibele instelling, passend in een veranderende en dynamische omgeving
  • Bereidheid tot verdere persoonlijke ontwikkeling
  • Enthousiast, teamspeler, klantgericht, zelfstandig, gedreven en open

Competenties: prestatiegericht, ontwikkelingsbereid, zelfbewust, gemotiveerd, mobiel/flexibel

Wij bieden
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Heras kenmerkt zich door een open, informele cultuur en korte communicatielijnen. Je werkt in een prettige en professionele omgeving waarbij je de kans krijgt om je verder te ontwikkelen en je ambities te verwezenlijken.

Interesse?
Voor vragen kun je contact opnemen met Max van Haastrecht, Manager Service, per e-mail: m.v.haastrecht@heras.nl. Wil je solliciteren, dan verzoeken wij je om onderstaand formulier in te vullen:

Uw CV:
Uw motivatie: