Heras schuifpoorten

Optimale beveiliging met een schuifpoort van Heras

Uw omheining is pas écht af met een schuifpoort. Wilt u uw terrein snel en stijlvol af kunnen sluiten? Maak dan kennis met de handbediende en elektrische schuifhekken van Heras.

Hoe hoog en breed zijn de schuifpoorten van Heras?

Met de poorten van Heras creëert u een veilige doorgang van 3 tot wel 38 meter breed. En welke schuifbare poort u ook kiest: elke installatie is gekeurd volgens uniforme en transparante regelgeving. Veiligheid is dus gegarandeerd. Kies bijvoorbeeld voor een standaard handbediende poort, of ga voor een hightech elektrische poort met geluidsarme aandrijving. Alle poorten van Heras voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

Schuifpoorten: snel en stijlvol

Uw omheining is pas écht af met een schuifpoort. Zo creëert u een veilige doorgang van 3 tot wel 38 meter breed. En welke schuifbare poort u ook kiest: het is gekeurd volgens uniforme en transparante regelgeving. Veiligheid is dus gegarandeerd. Kies bijvoorbeeld voor een standaard handbediende schuifpoort, of ga voor een hightech elektrische schuifpoort met geluidsarme aandrijving.

Uit welk poorten kan ik kiezen?

Heras biedt een uitgebreid assortiment handbediende en automatische schuifbare poorten. Haventerreinen, bedrijfsgebouwen en high-riskterreinen: voor iedere omgeving is er een poort beschikbaar. De poorten zijn zowel op rail als vrijdragend verkrijgbaar. Een schuifpoort op rail overbrugt gemakkelijk grotere afstanden. Een voorbeeld hiervan is de SHB schuifpoort. Vrijdragende schuifbare poorten zoals DeltauGate of iGate zijn bijzonder stijlvol. Bovendien is er geen rail nodig waar vuil of sneeuw in kan ophopen. Welke schuifpoort het beste past, hangt helemaal van uw situatie af. Elke organisatie is anders. Elk terrein is anders. En elke veiligheidsuitdaging is anders. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Vraag hier gratis advies aan.

Need help creating your own perimeter protection plan?
Sign up for a free consultation with one of our experts.

Hoe kies ik de juiste poort?

Elk terrein is uniek. Elke organisatie is uniek. En elke veiligheidsuitdaging is uniek. Welk schuifhek of schuifpoort het beste bij uw situatie past, hangt van een aantal factoren af. Misschien heeft u juist behoefte aan een poort die ook een afschrikkende functie heeft. In al deze gevallen kunt u bouwen op de handbediende schuifpoort en of elektrische schuifpoort van Heras.

Snel openen en sluiten?

Is snelheid van belang? Dan is een elektrische poort de beste optie. Dankzij de krachtige schuifpoort motor opent en sluit een automatische schuifpoort van Heras soepel en snel. Onze elektrische schuifpoorten zijn bovendien verkrijgbaar tot 2,5 meter hoog. Om de veiligheid verder te verhogen, kan de poort afgemaakt worden met poort onderdelen zoals een puntenkam of afgeschuinde spijlen. Ook een waarschuwend flitslicht of continu brandende ledverlichting behoort tot de mogelijkheden. Is snelheid niet van belang, bijvoorbeeld omdat de poort ’s morgens geopend wordt en aan het einde van de dag weer sluit? Dan is onze HMD basic of een handbediende poort een prima optie.

Wil het oog ook wat? 

Wilt u dat uw poort behalve veilig ook aantrekkelijk is? Dan bieden wij verschillende aantrekkelijke alternatieven. Denk bijvoorbeeld aan een vrijdragende schuifpoort. Een vrijdragende schuifbare Delta schuifpoort is beschikbaar tot een doorgang van 9,5 meter breed of 19 meter in dubbele uitvoering en bij de Atlas 2 kunnen we zelfs een doorgang van 18 meter afsluiten in een enkele uitvoering. Bij grotere doorgangen kunt u ook kiezen voor een poort op rails zoals onze SHB poort. Iedere schuifbare poort is in verschillende kleuren beschikbaar, passend bij uw huisstijl. Een iGate schuifpoort maken wij op maat met een gepersonaliseerd design.

Wat kost een schuifhek?

Elke poort van Heras wordt op maat geproduceerd. Een schuifpoort maken die aansluit bij uw wensen en eisen kan al tegen een heel scherpe en aantrekkelijke instapprijs. Onze experts doen graag voorstel dat naadloos aansluit bij uw situatie. Vraag direct een offerte aan. Meer dan een schuifpoort?Meer dan een schuifpoort?

Meer dan een schuifpoort?

Een hekwerk met schuifpoort is de basis voor goede beveiliging. Wilt u het risico nog verder verlagen? Win dan securityadvies in bij onze specialisten. We hebben high security-beveiligingsoplossingen voor ieder risicoprofiel en verschillende branches. Zo kunnen we bijvoorbeeld de transport en logistiek, vitale infrastructuur, overheid, productie en industrie, retail en handel, specifiek bedienen. Denk aan bijpassende hekwerken, toegangscontrole en detectie- en camerasystemen als aanvulling op uw beveiliging.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Denkt u dat een schuifpoort een goede oplossing is voor uw situatie? Vraag hier gratis advies aan. Wij helpen u graag bij het analyseren van uw uitdagingen en het bepalen van de meest geschikte schuifpoort. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in ons Experience Center. Daar ziet u onze schuifpoorten in actie.

Heras: dé experts in perimeter protection

  • Beveiliging op maat
  • Topkwaliteit producten
  • 100% Heras fabricaat
  • Uitstekende 24/7 service