Datacenters

Voor de systemen, netwerken en installaties die onze samenleving draaiende houden, is het van vitaal belang om 24 uur per dag en 7 dagen per week operationeel te zijn. Deze organisaties waarborgen immers onze veiligheid, economie en volksgezondheid. Wanneer een van deze wegvalt, heeft dat gigantische gevolgen voor het hele land.

De beveiliging van datacenters heeft maar één doel: ongewenste mensen buiten houden. Om ervoor te zorgen dat ze geen kwaad kunnen doen.

Door samen te kijken naar wat passend is in uw situatie, leveren we een betrouwbaar en betrokken advies. Vervolgens zorgen we met onze deskundige oplossingen voor de beveiliging van uw terrein dat u het behoud van de veiligheid, economie en volksgezondheid kunt garanderen.

 

Wij vervullen en overtreffen al bijna 70 jaar de beveiligingsbehoeften van klanten in heel Europa. Het is dankzij deze staat van dienst, samen met het blijvend groeiende vakmanschap van onze medewerkers, dat wij ons experts in perimeter protection kunnen noemen.

Wilt u kennis maken met de wereld van perimeter protection of heeft u hulp nodig bij het bouwen van uw eigen perimeter protection?

Meld u hier aan voor een gratis adviesgesprek in ons Experience Center.

Gratis adviesgesprek

Sector storiesOnze laatste klantverhalen, nieuws en blogs

Datacenter BIT borgt continuïteit dankzij imposante beveiliging van het terrein

Lees verder

Een veilig datacenter begint met een goed beveiligd terrein. Heeft u gedacht aan deze 7 veiligheidsfactoren?

Lees verder

Low, Medium of High: hoe veilig is uw datacenter?

Lees verder

Heras beschermt financieel datacenter met hoogwaardige, zeer veilige toegangscontrole

Lees verder

Heras is trotse partner van

Heras is trotse partner van

Experts in perimeter protection

Heras vervult en overtreft al bijna 70 jaar de beveiligingsbehoeften van klanten in heel Europa. Het is dankzij deze staat van dienst, samen met het blijvend groeiende vakmanschap van onze medewerkers, dat wij ons experts in perimeter protection kunnen noemen.

Hoe perimeter protection eruit ziet, voelt en werkt, ervaart u alleen in de praktijk. Om u dat te laten beleven, biedt Heras u het unieke Heras Experience Center in Oirschot. Laat u rondleiden door ons Experience Center van ca. 1.000 m2 waarin wij u realistische situaties met betrekking tot perimeter protection laten zien en ervaren.

De wereld van perimeter protection verkennen?
Meld u aan voor een rondleiding met een van onze experts.

Spijlenhekwerk Atlas

Atlas is een sterk en robuust hekwerk, gefabriceerd in onze eigen fabriek aan de hand van de strengste kwaliteitscontroles.

Meer informatie

Electric Fence

Het Electric fence is een effectieve oplossing voor het ontmoedigen van indringers. Het systeem zorgt ervoor dat een alarm snel en efficiënt geactiveerd wordt. Het[...]

Meer informatie

Schuifpoort Delta

Delta is een stijlvolle en veilige vrijdragende schuifpoort die qua vormgeving naadloos aansluit bij de spijlenhekwerken Heracles, Atlas en Athos.

Meer informatie