Datacenters

Voor de systemen, netwerken en installaties die onze samenleving draaiende houden, is het van vitaal belang om 24 uur per dag en 7 dagen per week operationeel te zijn. Deze organisaties waarborgen immers onze veiligheid, economie en volksgezondheid. Wanneer een van deze wegvalt, heeft dat gigantische gevolgen voor het hele land.

De beveiliging van datacenters heeft maar één doel: ongewenste mensen buiten houden. Om ervoor te zorgen dat ze geen kwaad kunnen doen.

Door samen te kijken naar wat passend is in uw situatie, leveren we een betrouwbaar en betrokken advies. Vervolgens zorgen we met onze deskundige oplossingen voor de beveiliging van uw terrein dat u het behoud van de veiligheid, economie en volksgezondheid kunt garanderen.

 

Wij vervullen en overtreffen al bijna 70 jaar de beveiligingsbehoeften van klanten in heel Europa. Het is dankzij deze staat van dienst, samen met het blijvend groeiende vakmanschap van onze medewerkers, dat wij ons experts in perimeter protection kunnen noemen.

Wilt u kennis maken met de wereld van perimeter protection of heeft u hulp nodig bij het bouwen van uw eigen perimeter protection?

Meld u hier aan voor een gratis adviesgesprek in ons Experience Center.

Gratis adviesgesprek

Spijlenhekwerk Grence Atlas

Grence Atlas is een sterk en robuust hekwerk, gefabriceerd met de Heras ‘stent’-techniek. Het spijlenhekwerk heeft een elegante uitstraling.

Meer informatie

Hekwerkdetectie

Hekwerkdetectie biedt een praktische en efficiënte oplossing voor vroegtijdige detectie van onrechtmatige toegang, inbraak en vandalisme.

Meer informatie

Camerasystemen

Een geïntegreerde beveiligingsoplossing? Bekijk hoe de camerasystemen van Heras zicht geven op uw terrein. Door technologische vooruitgang van camera’s wordt toepassing steeds eenvoudiger en gebruik steeds vriendelijker.

Meer informatie

Staalmathekwerk Uni Security

Uni Security biedt beveiliging op het hoogste niveau dankzij extra sterkte en stevigheid. Hiermee ligt top beveiliging voor een ieder binnen handbereik.

Meer informatie

Tourniquet B700

De B700 manshoge tourniquet zorgt voor een gebruiksvriendelijke, degelijke en betrouwbare high-security toegangsverlening voor voetgangers. Het versterkte mechanisme met elektromagnetische aandrijving is bedoeld voor intensief gebruik.

Meer informatie

sGate trackless

Deze speedgate trackless biedt een ideale combinatie van toegang en controle, veiligheid, snelheid en bedrijfszekerheid.

Meer informatie

Communicatie Entry

Entry is een intercom systeem dat kan worden gebruikt met een kaart of tag. Gebruikers in het gebouw kunnen een bezoeker identificeren en toegang verlenen.

Meer informatie

Slagbomen 94x series

De 94x-slagbomen is geschikt voor hoog risicolocaties en hoge verkeersvolumes. De zware, dubbele slagbomen zijn bestand tegen aanslagen met voertuigen.

Meer informatie

Schuifpoort Delta

Delta is een stijlvolle en veilige vrijdragende schuifpoort die qua vormgeving naadloos aansluit bij de spijlenhekwerken Heracles, Atlas en Athos.

Meer informatie

Heras is trotse partner van

Heras is trotse partner van

Sector storiesOnze laatste klantverhalen, nieuws en blogs

Datacenter BIT borgt continuïteit dankzij imposante beveiliging van het terrein

Lees verder

Een veilig datacenter begint met een goed beveiligd terrein. Heeft u gedacht aan deze 7 veiligheidsfactoren?

Lees verder

Low, Medium of High: hoe veilig is uw datacenter?

Lees verder

Heras beschermt financieel datacenter met hoogwaardige, zeer veilige toegangscontrole

Lees verder

De wereld van perimeter protection verkennen?
Meld u aan voor een rondleiding met een van onze experts.