Najaarsactie

Connect is een platform bestaande uit de Heras Cloud Unit (hardware) en de Heras Cloud Portal. De hardware wordt op een geautomatiseerde poort geïnstalleerd en maakt via het GSM-netwerk draadloos verbinding met de portal. De Heras Cloud Unit monitort vitale poortparameters: poortstatus, veiligheidsfuncties, elektrische voeding en de gebruiksfrequentie.

Voor al deze parameters kan het systeem waarschuwingsberichten genereren op basis van vrij te kiezen filtercriteria. De connecties tussen poorten, smartphones en de online portal maken gebruik van SSL codering, VPN-tunneling, veilige wachtwoorden en Next Generation Fire Walls. Hierdoor bent u verzekerd van een veilig gebruik en kan er geen misbruik worden gemaakt van de toegang tot uw terrein.

Connect werkt naadloos samen met vrijwel alle soorten toegangscontroleproducten, zoals schuifpoorten, speedgates, draaipoorten, slagbomen en tourniquets, zowel van Heras als van andere leveranciers. Daarnaast is Connect standaard voorzien van Access. Access regelt de toegang tot uw terrein. Het is een gsm-opener met jaarklokfunctionaliteit. Deze gsm-opener functionaliteit kan echter op uw verzoek ook gedeactiveerd worden.