Hoe werkt Connect

Maak uw terreinbeveiliging slim en maak kennis met de aanvulling op uw service- en onderhoudsoplossing, Connect.

Connect biedt informatie over de status van uw toegangsoplossingen en monitort 24/7 alle belangrijke componentenZo heeft u via uw smartphone, tablet of pc altijd realtime inzicht in de status van uw automatische schuifpoort, draaipoort, speedgate, slagboom of tourniquet.

Hoe werkt Connect?

Connect is een platform bestaande uit de Heras Cloud Unit (hardware) en de Heras Cloud Portal. De hardware wordt op een geautomatiseerde poort geïnstalleerd en maakt via het GSM-netwerk draadloos verbinding met de portal. De Heras Cloud Unit monitort vitale poortparameters: poortstatus, veiligheidsfuncties, elektrische voeding en de gebruiksfrequentie.

 

 

Beveiliging van Connect

Voor al deze parameters kan het systeem waarschuwingsberichten genereren op basis van vrij te kiezen filtercriteria. De connecties tussen poorten, smartphones en de online portal maken gebruik van SSL codering, VPN-tunneling, veilige wachtwoorden en Next Generation Fire Walls. Hierdoor bent u verzekerd van een veilig gebruik en kan er geen misbruik worden gemaakt van de toegang tot uw terrein.

Toepassen van Connect

Connect werkt naadloos samen met vrijwel alle soorten toegangscontroleproducten, zoals schuifpoorten, speedgates, draaipoorten, slagbomen en tourniquets, zowel van Heras als van andere leveranciers. Daarnaast is Connect standaard voorzien van Access. Access regelt de toegang tot uw terrein. Het is een gsm-opener met jaarklokfunctionaliteit. Deze gsm-opener functionaliteit kan echter op uw verzoek ook gedeactiveerd worden.

 

Waarom kiezen voor Connect

  • 24/7 slim beheren van de Heras en niet-Heras toegangspunten van uw terrein.
  • Slim monitoren van storingen en handhaven van de continuïteit
  • Slimme toegang op elk moment en vanaf elke plek
  • Slim besparen van kosten en nooit betalen voor onnodig onderhoud
  • Slimme service om de levensduur van uw toegangsoplossingen te verlengen

Meer weten over Connect?
Vraag een adviesgesprek aan of bekijk ons aanbod en prijzen