Bekijk onze actie!

Onderhoud aan de beveiliging van uw terrein

Waarom is onderhoud aan de beveiliging van uw terrein zo belangrijk? Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, houdt u deze in optimale conditie en volledig operationeel. Doordat een monteur regelmatig uw poort of andere toegangsoplossing controleert, verkleint u bovendien de kans op storingen en onveilige situaties. Enerzijds heeft dit voordelen voor de bedrijfscontinuïteit, anderzijds voor de veiligheid van de gebruikers.

Een toegangsoplossing staat vaak tientallen jaren op uw terrein. Hoe eerder u start met het onderhouden van uw poort, hoe meer u de levensduur van de poort verlengt.

 

Naast reactief onderhoud, bieden we ook preventief onderhoud in de vorm van onderhoudscontracten. En met onze nieuwe service intelligentie ‘Heras Connect’ maken we nu ook de belangrijke stap naar voorspellend onderhoud.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan voor meer informatie.

Meer over service en onderhoud

Stormachtig weer! Zo voorkomt u schade aan uw hekwerk, toegangs- en detectiesystemen

Lees verder

Waterschap Noorderzijlvest vertrouwt op Heras

Lees verder

Wat te doen bij problemen met uw poort na de hevige sneeuwval en vrieskou

Lees verder

Storing aan uw poort? Met deze 5 maatregelen borgt u de bedrijfscontinuïteit

Lees verder

Uitval, schade of letsel voorkomen? Dit kunt u zelf doen

Lees verder

Wilt u ook regelmatig onderhoud aan uw poort laten uitvoeren?

Een poort die niet meer opent of sluit leidt tot vervelende situaties en overlast. Om dit te voorkomen, biedt Heras service oplossingen die uw product in optimale conditie houden. De op maat gemaakte service oplossingen van Heras verminderen het risico op storingen, onveilige situaties en onverwachte kosten. Met onze landelijke service dekking en 24/7 bereikbaarheid, staan wij altijd voor u klaar.

Meer informatie over onze service oplossingen