Bekijk onze actie!

Hoe veilig zijn uw poorten?

Van ontwerp en productie, tot installatie en onderhoud. Veiligheid is prioriteit nummer 1.

Bij Heras besteden we veel aandacht aan de veiligheid van onze poorten. Van ontwerp en productie, tot installatie en onderhoud. Veiligheid staat bij Heras op nummer 1.

Al tijdens het ontwerp van een poort worden onveilige delen geëlimineerd of extra beveiligd met sensoren. We voeren analyses, tests en metingen uit. Enerzijds om te voldoen aan gestelde normen en regelgeving, anderzijds omdat we er als producent alles aan willen doen om een veilige poort op te leveren en te installeren. Een veilige perimeter voorkomt immers schade en letsel.

Na installatie, volgt het uitvoeren van onderhoud aan de toegangsoplossing, voor het kunnen garanderen van de veiligheid van de gebruikers. Gebrekkig onderhoud is namelijk een van de meest voorkomende redenen dat een onveilige situatie rondom een toegangsoplossing ontstaat. Door het uitvoeren van regelmatig onderhoud, kan dit worden voorkomen.

Meer weten over de essentie van een veilige poort? Download onze longread.

Meer over veilige poorten

Stormachtig weer! Zo voorkomt u schade aan uw hekwerk, toegangs- en detectiesystemen

Lees verder

Wat te doen bij problemen met uw poort na de hevige sneeuwval en vrieskou

Lees verder

Storing aan uw poort? Met deze 5 maatregelen borgt u de bedrijfscontinuïteit

Lees verder

Hoe windlastberekeningen en langdurige duurtests bijdragen aan een veilige poort

Lees verder

Uitval, schade of letsel voorkomen? Dit kunt u zelf doen

Lees verder

Wat biedt een service contract mij?

Een poort die niet meer opent of sluit leidt tot vervelende situaties en overlast. Om dit te voorkomen, biedt Heras service oplossingen die uw product in optimale conditie houden. De op maat gemaakte service oplossingen van Heras verminderen het risico op storingen, onveilige situaties en onverwachte kosten. Met onze landelijke service dekking en 24/7 bereikbaarheid, staan wij altijd voor u klaar.

Meer informatie over onze service oplossingen

Veiligheid van uw installatie

Een effectieve perimeter protection oplossing van Heras sluit naadloos aan op uw beveiligingsbehoefte met één doel: beschermen wat voor u het meest waardevol is. Uw installatie in topconditie houden is niet alleen belangrijk voor de bescherming van de installatie zelf maar ook voor de mensen die er gebruik van maken. Al onze elektrische installaties hebben een CE markering, wat betekent dat ze voldoen aan de eisen conform de Europese wetgeving.

Meer informatie over onze certificeringen

Meer weten over onderhoud aan uw perimeter?
Neem contact met ons op voor advies of download onze brochure