Najaarsactie

Hoe veilig zijn uw poorten?

Van ontwerp en productie, tot installatie en onderhoud. Veiligheid is prioriteit nummer 1.

Bij Heras besteden we veel aandacht aan de veiligheid van onze poorten. Van ontwerp en productie, tot installatie en onderhoud. Veiligheid staat bij Heras op nummer 1.

Al tijdens het ontwerp van een poort worden onveilige delen geëlimineerd of extra beveiligd met sensoren. We voeren analyses, tests en metingen uit. Enerzijds om te voldoen aan gestelde normen en regelgeving, anderzijds omdat we er als producent alles aan willen doen om een veilige poort op te leveren en te installeren. Een veilige perimeter voorkomt immers schade en letsel.

Na installatie, volgt het uitvoeren van onderhoud aan de toegangsoplossing, voor het kunnen garanderen van de veiligheid van de gebruikers. Gebrekkig onderhoud is namelijk een van de meest voorkomende redenen dat een onveilige situatie rondom een toegangsoplossing ontstaat. Door het uitvoeren van regelmatig onderhoud, kan dit worden voorkomen.

Meer weten over de essentie van een veilige poort? Download onze longread.

Meer over veilige poorten

De belangrijkste wijzigingen op Heras-producten

Lees verder

Hoe krijgt een nieuwe beveiligingsinstallatie een CE-markering?

Lees verder

De Europese CE-markering voor beveiligingsinstallaties verscherpt: wat houdt dat precies in?

Lees verder

Stormachtig weer! Zo voorkomt u schade aan uw hekwerk, toegangs- en detectiesystemen

Lees verder

Wat te doen bij problemen met uw poort na de hevige sneeuwval en vrieskou

Lees verder

Kies ook voor service van Heras

Een poort die niet meer opent of sluit leidt tot vervelende situaties en overlast. Om dit te voorkomen, biedt Heras service oplossingen die uw product in optimale conditie houden. De op maat gemaakte service oplossingen van Heras verminderen het risico op storingen, onveilige situaties en onverwachte kosten.

Meer weten over behoud van een veilige installatie?
Bekijk onze service oplossingen