Cargo Logistics werkt flexibeler dankzij slimme service

“De samenwerking met Heras is altijd prettig en de monteurs van Heras komen hun afspraken na. Sinds we Connect gebruiken, zijn monteurs altijd met de juiste materialen aanwezig.”

Tino Appels, co-owner Cargo Logistics.

Kies ook voor Service & Onderhoud.  Tijdelijk ontvangt u t/m 31 december 2022 tot 1 jaar gratis.

Met een magazijn vol goederen van klanten is een goede beveiliging van het terrein extreem belangrijk voor logistieke dienstverlener Cargo Logistics. Daarom wilde het bedrijf meer controle over de beveiliging van het terrein, maar met behoud van een open karakter.

Cargo Logistics is een wereldwijd opererende logistieke dienstverlener. “We hebben regelmatig veel producten van klanten in ons magazijn. Die goederen moeten veilig zijn en blijven, dat hoort bij onze taak als goede gastheer. Een scherpe beveiliging van ons terrein is dus erg belangrijk voor ons. Daarom vertrouwen we al jaren op Heras.”

De producten

  • Verschillende beveiligingsoplossingen van Heras sinds 1995
  • Service- en onderhoudsoplossingen ter voorkoming van stilstand
  • Onlangs de slimme service Connect toegevoegd

De voordelen voor Cargo Logistics

  • Connect als aanvulling op het service- en onderhoudspakket
  • Toegang tot het terrein is eenvoudiger en veilig geregeld
  • Connect monitort de status van de beveiligingsinstallaties
  • Storingen worden voorkomen of sneller opgelost

24/7 monitoren poorten

Connect is echt een aanvulling op het service- en onderhoudspakket. Connect monitort 24/7 alle belangrijke componenten van beveiligingsinstallaties en geeft een melding wanneer er bijvoorbeeld een storing is of een poort niet is afgesloten.

Storingen sneller verholpen

We weten eerder wanneer een poort in storing staat en we komen dus minder vaak in een onverwachte situatie waarbij het terrein niet opent of afsluit. En bij een storing of schade is een monteur snel ter plaatse en zelfs ook direct met de juiste materialen.

Eenvoudig toegang verlenen

Waar we vroeger werkten met pasjes of met beveiligers die de poort opendeden, verlenen we nu automatisch en eenmalig toegang aan chauffeurs op basis van hun vooraf gedefinieerde telefoonnummers. Als ze aan komen rijden, bellen ze ons nummer en de poort gaat open.”

Zekerheid en veiligheid

“We kunnen in Connect exact terugzien wie er toegang heeft gekregen. Dat registreert het systeem allemaal. Mocht er iets voorvallen, dan kunnen we nauwkeurig achterhalen wie er op het terrein was. Dat geeft nog meer gevoel van zekerheid en veiligheid.”