Schade of storing aan uw poort of hekwerk?

Is er een auto tegen uw poort gereden? Heeft u schade aan uw hekwerk door storm of harde wind? Of heeft u een storing bijvoorbeeld als gevolg van onweersbuien waardoor uw poort niet meer opent of sluit? Neem contact op met Heras, onze experts staan voor u klaar. Meld uw schade of storing direct.

Stappenplan bij schade of storing:

 1. Neem contact op met de service afdeling van Heras
 2. Onze monteur of schade expert komt ter plaatste om schade of storing op te nemen
 3. Schade of storing wordt opgelost (direct of een tijdelijke oplossing)
 4. Voor het herstellen van een complexe schade brengen wij een advies uit
 5. Denk eraan om bij schade uw verzekering te raadplegen
 6. U ontvangt een gereedmelding van de werkzaamheden

Welke soort schades komen we vaker tegen?

 1. Schade door aanrijding
 2. Schade door storm en wind
 3. Inbraakschade
 4. Schade door vandalisme
 5. Storing door bijv. onweersbuien

Aanrijdschade

Wanneer een auto of vrachtwagen tegen uw poort, slagboom of hekwerk heeft aangereden, wilt u dit zo snel mogelijk oplossen. Mogelijk veroorzaakt de schade moeilijkheden met openen en dichtdoen van de poort, en heeft daarmee een negatieve invloed op de beveiliging van uw terrein of wordt de doorgang beperkt. Ook wanneer u niet direct iets merkt, kan het zijn dat de aanrijding (niet-waarneembare) schade heeft veroorzaakt. Neem dus altijd contact op met Heras Service.

Inbraakschade

Bij schade door een inbraak of een inbraakpoging, is het van belang om niet alleen naar reparatie te kijken. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de beveiliging van uw terrein weer zo snel mogelijk in orde is. Daarna is het van belang om samen de situatie te analyseren of de huidige beveiliging van uw terrein nog helemaal in orde is en past bij uw bedrijfsvoering. Een inbraakpoging of inbraak geeft aan dat dieven een aanleiding hebben ontdekt om over te gaan tot actie. Is de situatie veranderd? Is het terrein nog voldoende beveiligd? Onze experts kunnen hierin een advies uitbrengen op basis van het Heras Security Model. Lees hier meer over deze methode. 

Schade door storm

Bij het plaatsen van onze poorten en hekwerken houden we rekening met het niveau van de windkracht in bepaalde gebieden. Harde wind of storm hebben dus geen direct effect op uw poort of hek. Het zijn vooral omgewaaide bomen of losliggend materiaal op uw terrein of in de buurt dat tijdens een storm of harde wind schade veroorzaakt. Heeft u stormschade? Neem contact op met ons, zodat de beveiliging van uw terrein weer zo snel mogelijk op orde is.

Schade door vandalisme

Ook kan het voorkomen dat esthetische schade is ontstaan aan uw poort op hek, denk bijvoorbeeld aan zichtbare schade door vandalisme. U wilt dit natuurlijk zo snel mogelijk verhelpen met name op zicht locaties, zoals een hoofdkantoor of ander terrein in de publieke ruimte. Ook dan staan onze experts voor u klaar om het hekwerk te renoveren of vervangen waar nodig.

Ook een storing leidt tot vervelende situaties

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u service nodig heeft voor het oplossen van een storing. Bij een storing gaan we samen met u op afstand eerst onderzoeken wat er aan de hand is. Dit kan telefonisch, met behulp van Connect (de slimme service van Heras om de toegang tot uw terrein te monitoren), of we kijken of een monteur in de buurt is. Vervolgens zal onze service monteur binnen de gestelde tijd ter plaatse zijn om de storing te verhelpen (zie uw servicecontract voor de responsetijd). Onthoud hiervoor wel, storingen veelal  kunnen worden voorkomen door regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Jaarlijks preventief onderhoud aan de beveiliging van uw terrein is opgenomen in ons service aanbod.

Snelle oplossing

Wanneer u schade aan een poort of hekwerk heeft, wilt u natuurlijk een snelle oplossing. Dat is belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijf, zodat uw business niet stil komt te liggen. Maar ook, zodat bijvoorbeeld het terrein na sluitingstijd beveiligd en afsluitbaar is.

Bij Heras lossen wij het probleem voor u op. We zorgen ervoor dat we binnen de afgesproken tijd langskomen. Meestal kunnen we het probleem direct verhelpen, soms is een tijdelijke oplossing noodzakelijk, totdat de juiste onderdelen beschikbaar zijn.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor onze klanten, en hebben een landelijke dekking. Er is altijd een service monteur bij u in de buurt. Afhankelijk van het door u gekozen service contract, zijn we binnen de vooraf bepaalde tijd ter plaatse.

Meer weten over onze service oplossingen?
Klik hieronder voor meer informatie