Service Essential

om de veiligheid en beveiliging van uw terrein op niveau te houden

Door te kiezen voor Service Essential ligt de focus volledig op de basisdekking: het essentiële om de veiligheid en beveiliging van uw terrein op niveau te houden.

Het Essential pakket omvat de minimale basis om aan gestelde regelgeving en normen te kunnen blijven voldoen, daarom plannen we een jaarlijkse onderhoudsinspectie in. Als onderdeel van het Service Essential pakket zijn wij tijdens kantoortijden altijd bereikbaar voor u en maken we samen met u een afspraak om langs te komen. Dit betekent meestal een opvolging binnen gemiddeld 5 werkdagen.

Service Essential

  • Eén onderhoudsinspectie per jaar
  • Speciaal tarief voor onderdelen en uren
  • Bereikbaar tijdens kantooruren
  • Responsetijd binnen 5 werkdagen (120 uur)
  • Technische ondersteuning

Advies nodig? Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Combineer met Heras Connect

Onze service oplossingen zijn ideaal te combineren met Heras Connect. Door Heras Connect toe te voegen aan uw service oplossing kunt u op afstand uw poorten monitoren. Daarmee kan ook de periodieke onderhoudsbehoefte worden afgestemd op het daadwerkelijke gebruik van de poort.

Inzicht in vitale poortparameters

Met Heras Connect krijgt u inzicht in de vitale poortparameters, zoals poortstatus, veiligheidsfuncties, elektrische voeding en de gebruiksfrequentie.

Waarschuwingen en meldingen

Bij Essential ligt het monitoring van de poort volledig bij de eindgebruiker. U ontvangt dus waarschuwingen en meldingen, soms zelfs nog voordat u door hebt dat uw poort een storing of defect heeft.

Essentiële monitoring

  • Waarschuwingen en meldingen
  • Toegang tot de Heras Cloud Portal
  • Overzicht van de actuele status van poorten
  • Op afstand monitoren van de toegang door de gebruiker

Waarom kiezen voor Heras Connect?

Door het toevoegen van Heras Connect aan het door u gekozen service pakket, krijgt u volledige controle over uw poorten, speedgates, slagbomen en tourniquets. Heras Connect ondersteunt de bedrijfscontinuïteit en verkleint de kans op een niet werkende of onveilige poort. Zo bent u verzekerd van een veilige perimeter en volledige operationele en functionele toegangsoplossing.

Meer informatie over Heras Connect?
Download de brochure of vraag vrijblijvend een demo aan