Connect

De slimme service voor de beveiliging van uw terrein

Wat is Connect?

Connect is de slimme service van Heras voor de beveiliging van uw terrein. Deze slimme oplossing geeft inzicht in de status en prestaties van de poorten op uw terrein. U kiest hiermee voor een optimaal beveiligd en veilig terrein.

Waarom Connect?

De slimme oplossing Connect voegt u toe aan uw service- en onderhoudsoplossing. Schades en storingen worden sneller ontdekt en opgelost. En u hoeft zich geen zorgen meer te maken over het periodiek onderhoud.

Slim ontzorgen

Connect monitort 24/7 alle Heras en niet-Heras toegangspunten. Zo voorkomt u onnodige zorgen en bent u verzekerd van een optimaal beveiligd terrein.

 • Ontvang automatisch meldingen over de status van uw toegangsoplossing op uw smartphone, tablet of pc
 • Minimaliseer downtime door slimme monitoring en voer onderhoud uit op precies het juiste moment

Slim besparen

Dankzij Connect verandert het onderhoud aan toegangspunten van bodemloze kostenpost in een efficiënte actie, zowel qua tijd als geld.

 • Voer onderhoud uit op basis van het daadwerkelijke gebruik
 • Krijg grip op onderhoudskosten en betaal nooit voor onderhoud dat u niet nodig heeft

Slimme toegang

Met Connect heeft u volledige controle over wie toegang krijgt tot uw terrein. U kunt gebruikers zowel tijdens als buiten werktijden op afstand eenvoudig toegang geven tot uw terrein.

 • Bezoekers met één druk op de knop toegang tot het terrein via mobiele telefoon
 • Slimme toegang organiseren voor 1 tot 1000 gebruikers op basis van week- of jaaragenda

Slim monitoren

Connect signaleert afwijkingen in de gebruikelijke werking van uw toegangspunten nog voordat u zelf een probleem opmerkt. Daarmee voorkomt u stilstand en verzekert u de veiligheid van uw terrein.

 • Realtime inzicht in en automatische meldingen over de status van uw toegangspunten
 • Ondervangen van stilstand, inbraken of vandalisme

Slimme service

Connect zorgt ervoor dat onderhoud snel en effectief kan plaatsvinden, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Op die manier kunt u bij storingen de dagelijkse gang van zaken binnen minimale tijd weer oppakken.

 • Constateer direct een storing of aanrijding en ontvang een gratis diagnose op afstand
 • Verkort de reparatietijd doordat de monteur exact weet welk onderdeel vervangen moet worden en daardoor direct het probleem oplost.

Veelgestelde vragen

Waarom kies ik voor Connect?
 • Als u stilstand van uw terrein wilt voorkomen
 • Als u een storing of schade sneller wilt verhelpen
 • Als u meer inzicht wilt in de status en prestatie van uw poorten
 • Als u wilt besparen op onderhoud
 • Als u de toegang tot uw terrein voor meerdere gebruikers wilt organiseren
Kan ik Connect toevoegen aan mijn bestaande poorten?

Het is eenvoudig om Connect te activeren op uw bestaande poort. Onze monteur komt langs om de hardware te installeren en na activering door onze service afdeling krijgt u direct toegang tot de online omgeving. Connect werkt naadloos samen met vrijwel alle soorten toegangscontroleproducten, zoals schuifpoorten, speedgates, draaipoorten, slagbomen en tourniquets, zowel van Heras als van andere leveranciers.

Hoe werkt Connect?

Connect is een platform bestaande uit de Heras Cloud Unit (hardware) en de Heras Cloud Portal. De hardware wordt op een geautomatiseerde poort geïnstalleerd en maakt via het GSM-netwerk draadloos verbinding met de portal. Connect monitort en update de status van vitale poortparameters, zoals poortstatus, veiligheidsfuncties, elektrische voeding en de gebruiksfrequentie.

Is Connect veilig te gebruiken?

De connecties tussen toegangsoplossingen, smartphones en de online portal maken gebruik van SSL codering, VPN-tunneling, veilige wachtwoorden en Next Generation Fire Walls. Hierdoor bent u verzekerd van een veilig gebruik en kan er geen misbruik worden gemaakt van de toegang tot uw terrein.

Kan ik Connect toevoegen aan mijn servicepakket?

Ja, Connect is altijd een aanvulling op uw servicepakket. Informeer naar de mogelijkheden en voordelen om Connect toe te voegen aan het door u gekozen servicepakket.

Wilt u meer informatie of advies?
Vul uw gegevens in, dan nemen we contact met u op.