SpeedgatesVoor compromisloze veiligheid en terreinen met veel verkeer

Ontdek de ultieme oplossing voor snelle, gecontroleerde toegang en compromisloze beveiliging in één: de speedgates van Heras. Speciaal ontworpen voor terreinen waar traditionele poorten niet passen. Zo voorkomen ze onbevoegde toegang, zelfs op locaties waar ruimte schaars en tijd een kritieke factor is.

Waarom kiezen voor een speedgate van Heras?

Onze speedgates openen en sluiten razendsnel bij iedere passage waardoor meerijden of lopen wordt voorkomen. Bovendien zijn ze uitgerust met een omvalbeveiliging en CE-gemarkeerd.

Interesse of meer weten? Vul het bovenstaande formulier in en dan nemen we contact met u op. We helpen u graag voor zowel nieuwe beveiligingssituaties als vervanging van een bestaand systeem.

Nu: 1 jaar gratis slimme toegang bij uw nieuwe speedgate

Tot en met 30 juni 2024 profiteert u van tijdelijk één jaar gratis slimme toegang bij aanschaf van een speedgate. Deze actie is ook van toepassing op reeds uitgebrachte offertes.

Voordelen van gratis slimme toegang:

  • Veilige en betrouwbare smartphone-bediening
  • Tot 1024 gebruikers met individuele toegangsrechten
  • Jaarklok- en kalenderfunctie
  • Geen sleutels of kaarten nodig

Deze actie loopt tot en met 30 juni 2024. 

*Bekijk de actievoorwaarden.

Veelgestelde vragen
over speedgates

Hoe zit het met de veiligheid van speedgates?

Bij Heras staat veiligheid voorop! De speedgates van Heras zijn dan ook uitgebreid getest en beschikken over een CE-markering, een Declaration of Performance (DoP) en een Declaration of Conformity (DoC). Kortom, alle nodige certificeringen voor de actuele veiligheids- en kwaliteitsnormen. Wanneer u als klant een speedgate van Heras aanschaft, mag u er daarom vanuit gaan dat u een veilig product koopt.

Wat maakt de speedgates van Heras uniek?

Heras biedt twee soorten speedgates afhankelijk van de locatie: de trackless speedgate en speedgate met bovengeleiding. De speedgates van Heras zijn beschikbaar in verschillende breedtes, met enkele en dubbele poortvleugel, en kunnen op maat worden gemaakt voor uw locatie.

Daarnaast zijn ze ontworpen en ontwikkeld met beproefde en onderhoudsarme componenten waardoor kwaliteit en continuïteit gewaarborgd zijn. De poortaandrijvingen met noodontgrendeling zijn in de kolom(men) ingebouwd en om een strakke en nette afwerking te garanderen, is iedere speedgate afgewerkt met een epoxy primer en een poeder coating, conform EN 5254.

Een veilige werking wordt gegarandeerd door twee sets fotocellen; elke cel heeft een eigen kanaal om interferentie tegen te gaan. Speciale veiligheidslijsten voorkomen beknelling bij de verbindingspunten.

Wat houdt een CE-markering in?

Een CE-markering is een verklaring van veiligheid. Het dient daarom tevens als bewijslast bij schadeclaims. Met een CE-markering op een product tonen we als fabrikant aan dat we voldoen aan alle essentiële Europese veiligheids-, gezondheids- en milieubeschermingseisen die aan het product worden gesteld. Wanneer u als klant een installatie met CE-markering aanschaft, mag u er daarom vanuit gaan dat u een veilig product koopt.

Wat houdt slimme toegang in?

De slimme toegang van Heras (genaamd Access) is een slimme en veilige manier om uw toegangsoplossing te openen en te sluiten. Met één simpele toetsdruk op uw mobiele telefoon activeert u de poortcontroller. Geen beveiligingsrisico’s meer door gestolen toegangssleutels of kaarten, en als extra voordeel is de poort op afstand te openen voor snelle en gemakkelijke toegang in geval van nood.

Voordelen:

  • Veilige en betrouwbare smartphone-bediening
  • Tot 1024 gebruikers met individuele toegangsrechten
  • Jaarklok- en kalenderfunctie
  • Geen sleutels of kaarten nodig

Meer informatie over Access.