Hoe uw toegangsoplossing kan bijdragen aan de veiligheid in tijden van het coronavirus

Beperken van de verspreiding van het coronavirus begint bij de toegang tot uw terrein. Heras is natuurlijk bekend als de expert in perimeter protection oplossingen, onder andere om zo gecontroleerde toegang tot een terrein te verlenen. In dit artikel lichten we toe hoe u als gebouweigenaar, facilitair manager en medewerker, onze oplossingen ook kan inzetten om de verspreiding van het coronavirus te beperken.

De 1,5 meter maatschappij brengt voor iedereen uitdagingen met zich mee. Hoe zorgen we dat we voldoende afstand houden en het virus zo min mogelijk verspreiden, zodat iedereen aan het einde van de dag weer veilig naar huis toe kan. Vaker schoonmaken, afzetten van ruimtes of werkplekken, looproutes bepalen, het draagt allemaal bij aan een veilige werkplek voor de werknemer. Maar ook de beveiliging van uw terrein kan bijdragen aan het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus. Met name toegangscontrole kan daarin een belangrijke rol spelen. Een goede toegangsoplossing zorgt voor een gecontroleerde toegang tot uw terrein en locatie.

Een aantal oplossingen die u kan inzetten op uw terrein:
1. Elektrische aandrijving plaatsen op toegangsoplossingen
2. Toegangscontrolesysteem toevoegen aan de beveiliging van uw terrein
3. de slimme service Connect

Elektrische aandrijving plaatsen op toegangsoplossingen
Poorten of tourniquets op uw terrein worden vaak met een klink of duwhandvat geopend. Deze staan op uw terrein om enerzijds mensen gecontroleerd binnen te laten en anderzijds ongewenste gasten buiten te houden. Als u een elektrische aandrijving plaatst op deze poorten, hoeven gasten op uw terrein de klink of handvat niet meer aan te raken. De poort opent automatisch en wordt na gebruik automatisch gesloten. Informeer naar de mogelijkheden om elektrische aandrijving op uw poort te plaatsen.

Toegangscontrole systeem toevoegen aan de beveiliging op uw terrein
Met het toegangscontrole systeem Access, heeft u controle over wie wanneer uw terrein betreedt. Mensen krijgen toegang met hun mobiele telefoonnummer, met dit telefoonnummer kunnen uw medewerkers, leveranciers of bezoekers met één simpele handeling op de telefoon de poort openen. U bepaalt hiermee zelf welke tijden en dagen mensen toegang krijgen. Daarnaast kunt u de rechten eenvoudig zelf aanpassen in de online omgeving. Deze oplossing is zeer geschikt om gecontroleerde toegang te verlenen tot uw terrein, zonder dat bezoekers van uw terrein de toegangsoplossing hoeven aan te raken.

Heras biedt daarnaast ook diverse communicatiesystemen (intercom, communicatiezuil) voor persoonlijke verificatie en toegangsverlening op afstand. Daarnaast kunt u daarmee ook eenvoudig communiceren over de richtlijnen op het terrein of als dat nodig is een kort ‘checkgesprek’ doen over de gezondheid van de bezoeker.

De slimme service Connect
Slimme toepassingen kunnen u veel tijd en geld besparen, de levensduur van uw toegangsoplossing verlengen en de risico’s van onveilige situaties beperken. Maak uw terreinbeveiliging daarom slim en maak kennis met de aanvulling op uw service- en onderhoudsoplossing, Connect. Connect biedt niet alleen informatie over de status van uw Heras en niet-Heras toegangsoplossingen, maar monitort ook 24/7 alle belangrijke componenten en maakt de vertaalslag naar praktische informatie voor beheerders. Zo heeft u via uw smartphone, tablet of pc altijd realtime inzicht in de status van uw automatische schuifpoort, draaipoort, speedgate, slagboom of tourniquet.

Onze experts staan voor u klaar om samen met u naar de beste oplossing te kijken. Neem contact op voor vrijblijvend advies of vragen: +88 274 0274 of via ons contactformulier.