“Iedere klant heeft zijn eigen specifieke wensen, hiervoor de oplossing vinden is een mooie uitdaging.”

Martijn de Haan, Accountmanager bij Heras

“Iedere klant heeft zijn eigen specifieke wensen, hiervoor de oplossing vinden is een mooie uitdaging.”

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

“Het leukste is om klanten te adviseren, met onze kennis klanten te helpen. Hiermee ontzorgen we de klant met een passende beveiligingsoplossing voor zijn persoonlijke vraagstuk. De klant kan zich dan maximaal focussen op zijn core business. De werkzaamheden als accountmanager zijn heel divers. Zo krijg je verschillende klanten die allemaal een andere specifieke oplossing vragen. Wij zijn ervoor om klanten te adviseren en de beste oplossing aan te bieden die bij die behoeften past.”

Hoe vind je de werksfeer?

“De sfeer bij Heras is erg prettig en gemoedelijk, dit heb ik niet eerder ervaren. Vanaf dag 1 (zelfs toen ik nog niet in dienst was), heb ik me heel welkom gevoeld. Daarnaast staat iedereen ervoor open om te helpen waar nodig.”

Wat maakt jouw baan aantrekkelijk?

“Ik vind het prettig dat ik veel vrijheid heb in mijn functie, dat ik zelf verantwoordelijk ben en dat ik mijn eigen agenda beheer. Ook zijn de arbeidsvoorwaarden van Heras goed en heb je veel vrije dagen. De organisatie is daarnaast erg open en voelt familiair. Heras heeft het als werkgever goed voor met haar personeel.”

Waar ben je trots op?

“Het was ontzettend tof om mijn eerste offerte opdracht te scoren. We mogen daarnaast met zijn allen trots zijn dat we eraan bijdragen om Nederland een stukje veiliger te maken. Dat vind ik gaaf! Het is veel meer dan poorten en hekwerken alleen.”

Nieuwsgierig geworden?
Net als Martijn werken bij Heras?