“Veiligheid staat bij Heras altijd op de eerste plaats, dat vind ik ook erg belangrijk."

Stef, Assemblage medewerker bij Heras

“Veiligheid staat bij Heras altijd op de eerste plaats, dat vind ik ook erg belangrijk.”

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

“Als assemblagemedewerker bij Heras ben je verantwoordelijk voor het afmonteren van allerlei producten voor transport naar de klant. De basis van de poort staat meestal en je voegt hier extra’s aan toe zoals sloten en scharnieren. Soms moeten poorten nog in zijn geheel gemaakt worden, bijvoorbeeld bij schuifpoorten. Poorten, hekken, palen en slagbomen worden door jou gesorteerd, afgemonteerd, en verpakt voor transport”.

Hoe ziet een werkdag eruit?

“Voordat de werkdag begint, heb je een kort overleg met de teamleider en alle collega’s. Er wordt besproken wat er op de planning staat, hoe druk het is en welke collega’s waar het beste kunnen staan. Nu start de werkdag en voer je verschillende werkzaamheden uit. Je sorteert, monteert en verpakt verschillende poorten en hebt tussentijds contact met de teamleider en planner”.
Wat is voor jou een ideale werkdag?
“Op een leuke werkdag ben ik een gevangenispoort aan het afmonteren. Dit moet heel precies gebeuren en wordt extra goed gecontroleerd, en het geeft een goed gevoel als de poort uiteindelijk is goedgekeurd en gebruikt wordt”.

Hoe ziet de afdeling eruit?

“Je werkt met ongeveer twaalf collega’s op dezelfde afdeling, waaronder een planner en een teamleider. Veiligheid en kwaliteit zijn erg belangrijk, je krijgt ook speciale kleding. Op vaste tijden zit je met collega’s in de kantine, daar zitten ook collega’s van andere afdelingen”.

Hoe is Heras als werkgever?

“Veiligheid staat bij Heras altijd op de eerste plaats, dat vind ik erg belangrijk. Er worden naast de verplichte veiligheidstrainingen ook optionele trainingen aangeboden. Ook wordt er op de afdeling gerouleerd met collega’s zodat je veel kennis en ervaring kunt opdoen. Daarnaast heb je voldoende vakantiedagen, je hebt namelijk 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen”.

Nieuwsgierig geworden?
Ook werken bij Heras?