Verzinkingsprocessen

Een bewuste keuze

Hekwerken die staan als een huis. U kunt erop vertrouwen dat ze jaar na jaar uw terrein nog steeds beschermen. Dankzij een bewust gekozen verzinkproces is ons hekwerk beschermd tegen atmosferische corrosie (roestvorming) en is het vrij van scherpe randen. Ook de coating draagt bij aan een nog betere bescherming tegen beschadigingen aan het oppervlak. Het proces is milieuvriendelijker, zonder in te leveren op de kwaliteit.

Bij de aanschaf van een hekwerk zijn er veel keuzes te maken op het gebied van stijl, veiligheid en duurzaamheid. Stuk voor stuk belangrijke aspecten die in meer of mindere mate meespelen. Minstens zo belangrijk is de wijze van verzinken. Vaak wordt gekozen voor vertrouwde volbad verzinkte producten. Maar waarom op dit vlak concessies doen als het alternatief – voorverzinkte producten – kwalitatief gelijkwaardig zijn, een milieuvriendelijker proces doorlopen én ook nog eens goedkoper zijn?

5x een bewustere keuze

1. Glad oppervlak, geen oneffenheden
2. Het oog wil ook wat
3. Duurzaam alternatief
4. Lagere aanschafprijs
5. Goede bescherming

Coating

Alle voorverzinkte producten van Heras worden voorzien van een polyester poedercoating. Deze coating voorziet het product van een kleur naar wens. Daarnaast beschermt een coating de zinklaag van het product en draagt bij aan een nog betere bescherming tegen corrosie.