Heras investeert in belangrijke upgrade van haar fabriek in Oirschot

Als onderdeel van de ambitieuze groeiplannen start Heras een grote upgrade van zijn fabriek in Oirschot, de belangrijkste productiefaciliteit die de volledige Europese markt bedient. Deze investering van 10 miljoen euro stelt Heras in staat om duurzamer te werken en klanten beter te bedienen. 

Bouw van een nieuwe productiefaciliteit
De planning van het nieuwe gebouw van 5.000 m² is in volle gang. Het zal een volledig geautomatiseerde laser- en laslijn huisvesten. Hiermee verhoogt Heras zijn capaciteit, productiviteit en kwaliteit aanzienlijk. Ook verkort het doorlooptijden. 

Nieuwe fase voor Heras
“De nieuwe productiefaciliteit in Oirschot markeert een belangrijke nieuwe fase in de reis van Heras, na de volledige upgrade en automatisering van onze twee Heras Mobile-fabrieken in 2023.”, zegt Emmanuel Rigaux, CEO van Heras. “Dit is een investering waarmee Heras meteen zijn onderscheidende plaats op de Europese markt versterkt. Dit getuigt ook van Heras’ engagement op lange termijn voor de Oirschotse gemeenschap.”  

Start bouw
Heras begint in oktober 2023 met de bouw van de nieuwe productiefaciliteit. De uiteindelijke ingebruikname is gepland voor het derde kwartaal van 2024.  

De nieuwe productiefaciliteit