Heras Official Partner van Team Jumbo-Visma

We zijn er trots op te kunnen melden dat Heras zich Official Partner van het schaatsteam en het wielerteam van Team Jumbo-Visma mag noemen. Afgelopen januari is het sponsorcontract met Team Jumbo-Visma getekend. Het contract is aangegaan voor een periode van vier jaar.

Heras helpt het Nederlandse topsportteam aan een gedegen terreinbeveiliging van hun nieuwe Service Course in Den Bosch. Hier staan alle fietsen, touringcars en materialen die de topsporters nodig hebben om tot de besten ter wereld te behoren. Naast deze zichtbaarheid pronkt het logo van Heras op alle voertuigen van Team Jumbo-Visma.

Zowel bij Team Jumbo-Visma als bij Heras draait het om topprestaties. Onze medewerkers zetten zich dagelijks voor de volle 100% in om topresultaten te bereiken op het gebied van terreinbeveiliging. Deze inzet zien wij ook terug bij Team Jumbo-Visma. We zijn dan ook trots om Official Partner van het Team Jumbo-Visma te zijn en onze sterke positie te kunnen koppelen aan dit prachtige merk en haar tot de wereldtop behorende sporters. We kijken uit naar een geweldige samenwerking.

Richard Plugge, Algemeen Directeur Team Jumbo-Visma: “Het partnership met Heras is een uitstekende match. Wij zijn experts in wielrennen en streven iedere dag naar topprestaties. Om op het hoogste niveau te kunnen presteren, moeten we ons geen zorgen hoeven maken over bijvoorbeeld diefstal. Heras zorgt voor die gemoedsrust, zij zijn dé expert in de beveiliging van terreinen en leveren ook topprestaties in hun vakgebied. Daarom kunnen we ons geen betere partner in beveiliging wensen.”

Team Jumbo-Visma
Team Jumbo-Visma is een Nederlands professioneel topsportteam dat 365 dagen per jaar zichtbaar is en op het hoogste niveau presteert. Met het samenvoegen van een professionele wieler- en schaatsploeg is het fundament gelegd voor een nieuw organisatiemodel in de Nederlandse topsport.