Slimme poorten: Heras introduceert Heras Connect

Verklein de kans op een niet werkende of onveilige toegangsoplossing. Met Heras Connect biedt Heras vanaf nu de mogelijkheid om de toegang tot een terrein te monitoren. Zo is het zeker dat een automatische poort, slagboom of tourniquet altijd functioneert.

Het was een steeds meer gehoorde vraag van onze klanten: meer inzicht in het gebruik van een poort en daarop aangepaste service. Met Heras Connect biedt Heras deze optie nu aan. Met Heras Connect kan een poort worden gemonitord en service worden aangepast aan specifieke behoeften. Zo worden problemen voorkomen en als problemen zich voordoen worden ze sneller opgelost.

Monitoren

Heras Connect is een draadloze verbinding tussen hardware in een poort en een online portal. Hierdoor kunnen een aantal vitale parameters van de poort worden gemonitord, zoals open of dichtstand van de poort en de status van items, zoals veiligheidslijsten of infrarood. Via de portal kan de klant of Heras de poort uitlezen en op die manier vroegtijdig mogelijke defecten of storingen ontdekken.

Tijdige signalering

Heras Connect geeft meer controle over de toegangsoplossingen. Door het tijdig signaleren van een mogelijk probleem, kan er op tijd worden ingegrepen. Daarnaast kan een probleem sneller worden opgelost, omdat meteen duidelijk is waar het probleem zich voordoet. Hierdoor is er minimale verstoring van de bedrijfscontinuïteit door een eventueel niet (goed) functionerende toegangspartij.

In combinatie met service

In de toekomst leiden deze verkregen inzichten tot een service-aanpak die volledig aansluit op specifieke behoeften en zelfs op gebruik.  Heras Connect is verkrijgbaar in combinatie met Heras service pakketten: Essential, Premium en Premium VIP.

Voor meer informatie over Heras Connect: www.heras.nl/connect