Heras als sponsor verbonden aan Oirschot Vooruit

Heras is erg trots om zijn naam te mogen verbinden aan de voetbalvereniging Oirschot Vooruit als kledingsponsor voor het jeugdkader. De naam ‘Heras’, zeker geen onbekende van de vereniging, prijkt de komende vier jaar op de kleding van het jeugdkader. Voor Oirschot Vooruit is het belangrijk dat het jeugdkader herkenbaar en representatief voor de dag komt. Ook willen ze middels de beschikbaar gestelde kleding de waardering uitspreken naar die vrijwilligers die de diverse jeugdteams iedere week begeleiden. De kaderkleding bestaat uit een polo, trainingspak en wind/regenjack

De vereniging heeft verschillende doelstellingen. Een daarvan is een veilige omgeving bieden om te kunnen sporten. En daar sluit de doelstelling van Heras naadloos bij aan. Beschermen wat voor u van waarde is. Het doel van Heras is om erkend te worden als premium perimeter protection merk binnen Europa. Dit doen ze door het produceren, ontwerpen, installeren en leveren van service voor oplossingen op gebied van fysieke beveiliging.

Daarnaast speelt voor Heras natuurlijk de lokale gemeenschap een belangrijke rol. Dit omdat er veel medewerkers van Heras uit Oirschot en de omgeving van Oirschot komen. Op deze manier willen ze graag iets terug doen voor de lokale gemeenschap en laten ze hun betrokkenheid zien.

Namens Heras wensen wij Oirschot Vooruit sportieve successen voor de komende jaren.