Heras verkozen tot Partner of Choice

Vandaag lanceerde Security Management hét leveranciersoverzicht van 2020: Partner of Choice op securitymanagement.nl. Dit onderzoek brengt een totaaloverzicht van de beste leveranciers voor producten en diensten, in diverse branches. Heras is verkozen tot Partner of Choice in de categorie ‘Toegangscontrole’.

Het Nederlandse Partner of Choice onderzoek is erop gericht om professionals op weg te helpen in het opstellen van een longlist om de juiste keuze in leveranciers te maken. Per vakgebied heeft Security Management onder beslissers een onderzoek uitgevoerd op onderwerpen waar de doelgroep direct verantwoordelijk voor is, of waar ze een grote invloed hebben in het aankoopproces.

In de periode februari en maart 2020 is online onderzoek gehouden onder lezers van Security Management om hun inkoopgedrag te inventariseren. Er is een simpele maar cruciale vraag per onderwerp gesteld: “met welke leveranciers doet u het liefst zaken op de volgende gebieden?”

‘Het gaat vooral over het beveiligingsniveau en het beschermen wat van waarde is voor de klant’ ~ Dirk-Jan Westendorp

Voor 2020 wordt dit hét overzicht voor beslissers bij het opstellen van de partner of choice longlist. De resultaten van het Partner of Choice onderzoek zijn online te lezen in het daarvoor gecreëerde Partner of Choice by Security Management digi-magazine. Dit magazine bevat naast de onderzoeksresultaten ook interessante interviews met leveranciers en is gratis te lezen via securitymanagement.nl.

Lees hier het interview met Country manager, Dirk-Jan Westendorp en Senior Marketing Manager, Jeroen Huijbregts.