Najaarsactie

Bijzondere iGate voor Ilfari

Ilfari is een unicum als het gaat om verlichting. Ilfari is een jong Nederlands bedrijf, ontwerpt en produceert exclusieve hoogwaardige verlichtingsarmaturen en richt zich op design en luxe. Dit straalt Ilfari ook uit. In het najaar van 2013 is het Ilfari inspiration center in Beek en Donk geopend. Omdat Ilfari zich richt op luxe en design was de wens om een mooie entree aan te schaffen die aan deze elementen voldoet. Hiervoor werd een architect ingezet die de wensen van Ilfari kon vervullen. Ilfari had in het Heras Experience Center de iGate gezien en was onder de indruk van deze poort.

RVS draden, prefab stalen fundatie en logo met dibondplaten

Ilfari beleefde een primeur. Het produceren van de iGate zonder de geperforeerde aluminium platen maar met horizontale RVS draden is voor de iGate uniek. Daarnaast werd het logo uitgesneden uit dibondplaat. Doordat de spiegeling van de LED verlichting op de standaard geperforeerde plaat ontbreekt, is de zichtbaarheid van het logo beter geworden. Tot slot werd gebruik gemaakt van een prefab fundatie. Het resultaat; een iGate op maat die voldoet aan de hoge standaard van Heras en de specifieke wensen van Ilfari.

Combinatie hekwerk en iGate

Het hekwerk van Ilfari is zwart waardoor de architect ook graag een zwarte poort wilde hebben. Uiteindelijk is de poort op advies van Heras een lichte kleur geworden met als gevolg dat de poort als het ware uit het hekwerk springt. Alle aandacht is nu gericht op de entree van Ilfari. Zowel bij dag als bij nacht is de iGate een mooi plaatje.

Bijzonderheden tijdens project

Er was een bijzondere samenwerking tussen de architect, de ontwerper van de poort en de klant. Door naar elkaar te luisteren zijn er mooie oplossingen bedacht waardoor de wensen van Ilfari gerealiseerd konden worden. Al met al was het een mooi en uitdagend project voor Heras!

Wilt u meer te weten komen over onze perimeter protection oplossingen? Vraag dan een adviesgesprek aan of bel ons op +31 88 274 0274.