GRATIS SERVICE

Jacfriesland

Jacfriesland breidt uit met Heras: “Een professionele uitstraling”

Jacfriesland is een modern lasersnijbedrijf in Drachten. Bij deze dochter van Jacquet Nederland BV snijden ze rvs-plaatmateriaal en nikkellegeringen uit eigen voorraad. Onlangs breidde het bedrijf flink uit, van 1.600 tot 5.000 m2. Geheel gezekerd met buitenbeveiliging van Heras. Jacfriesland had al eerder goede ervaringen in de samenwerking met Heras. Daarom kozen zij ook bij deze uitbreiding voor de producten van dé buitenbeveiliger van Nederland.

Op-en-top beveiligd

Bezoekers zien het meteen: dit is een moderne, goed beveiligde onderneming. Zowel om het terrein van Jacfriesland als dat van de buurman staat als buitenste schil een stevig Heras-spijlenhek. Aan de straatzijde gebruiken we het type Atlas, dat voor de rest van het terrein overgaat in type Pallas. Voor extra afschrikking en detectie is het hekwerk afgemonteerd met ElectricFence. Daarnaast waken camera’s 24/7 over het terrein en de goederen. Goede buitenverlichting draagt bij aan optimale beeldkwaliteit. Medewerkers krijgen toegang met het Heras Toegangscontrolesysteem en de grote Deltapoort gaat alleen open als het echt moet.

Goede ervaringen

Jacfriesland had vóór deze uitbreiding al goede ervaringen met Heras. De afgelopen jaren bewezen onze producten hun effectiviteit in de buitenbeveiliging. Zo probeerden onbekenden ooit het Toegangscontrolesysteem te kraken. Renze de Graaf, bedrijfsmanager: “Uit het logboek bleek dat ze urenlang bezig zijn geweest. Maar het aantal inlogcodes, in combinatie met de juiste frequentie, is gigantisch. Dus ze zijn zonder succes afgedropen.”

Heras logische keuze

De keuze voor Heras in de uitbreiding was voor De Graaf dan ook logisch. “Heras is een bekend merk en we wilden een professionele uitstraling. Zo’n Heras-bordje heeft toch een bepaalde status. Met Pallas en Atlas, gecombineerd met ElectricFence, staat er een goed systeem. Ditzelfde zag ik hier in Drachten ook bij Heineken en DHL. Het hekwerk loopt door om het terrein van onze buurman. Met de professionele Heras buitenbeveiliging zijn we samen buitengewoon goed beveiligd.”

Wilt u meer te weten komen over onze perimeter protection oplossingen? Vraag dan een adviesgesprek aan of bel ons op +31 88 274 0274.