Wervingsevent

Zaterdag 9 oktober in Oirschot

Race in 1 dag naar een baan en word expert in perimeter protection.

Voor diverse functies is Heras op zoek naar experts met of zonder ervaring. Kom jij zaterdag 9 oktober naar het wervingsevent in Oirschot? 

Je kunt op 3 momenten deelnemen, op deze tijden start de algemene introductie over Heras met aansluitend een rondleiding:

 • 10.30 uur
 • 12.00 uur
 • 14.00 uur

Hierna kun je op informele wijze in gesprek met toekomstige collega’s en onze recruiters. Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan ontvang je direct een aanbieding en race je letterlijk in 1 dag naar een baan!

 

Maak kans op een Race Experience op Circuit Zandvoort en ontvang een goodiebag!
Evenaar jij de rondetijd van Max Verstappen?

Ontdek de mogelijkheden en vind je volgende baan

Bij Heras hebben we diverse functies in de montage, de productie of op kantoor. Grote kans dat er ook een functie is die bij jou past. Ga tijdens het wervingsevent informeel in gesprek met je toekomstige collega’s en ontdek Heras als werkgever.

 • Projectleider
 • Onderhoudsmonteur
 • Teamleider Productie – Assemblage
 • Servicecoördinator
 • Installatiemonteur (Landelijk)
 • Manager Coördinatie en Planning
 • Corporate Recruiter
 • Customer Sales & Service Coordinator

Bekijk hier alle vacatures.

Veelgestelde vragen
Wervingsevent 9 oktober 2021

Ik wil graag persoonlijk contact om vragen te stellen

Dat kan! Neem contact op met onze recruiter Bart van den Akker op 06-21988498 of stuur een mail naar recruitment@heras.nl.

Een baan in 1 dag, hoe werkt dat?

Tijdens het wervingsevent in Oirschot ontvang je algemene informatie over Heras en Heras als werkgever. Daarnaast ga je in gesprek met je toekomstige collega’s, manager en onze recruiters. Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast, dan ontvang je direct een aanbieding. Je kunt er thuis op je gemak over nadenken, waarna we vervolgens weer persoonlijk contact hebben.

Waarom moet ik een tijdstip kiezen?

De algemene introductie en rondleiding in Oirschot vindt plaats om 10.30 uur, 12.00 uur en 14.00 uur. Je kunt kiezen om tijdens 1 van deze tijdstippen deel te nemen. Na dit vaste moment kun je in gesprek met je toekomstige collega’s, managers en onze recruiters. In een ongedwongen, informele sfeer kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met Heras en de mogelijkheden.

Tot wanneer kan ik mezelf aanmelden?

Woensdag 6 oktober sluit het formulier op deze webpagina. Wil je je na dit moment nog aanmelden? Neem dan contact op met onze recruiter Bart van den Akker op 06-21988498 of stuur een mail naar recruitment@heras.nl.

Ik kan er niet bij zijn, wat nu?

Geen zorgen! We gaan ook na deze dag graag persoonlijk met je in gesprek. Stuur een mail naar recruitment@heras.nl of bel met onze recruiter Bart van den Akker op 06-21988498.

Wat kun je verwachten van Heras als werkgever?

Kijk voor meer informatie over werken bij Heras op onze website en bekijk daar ook de video’s met de ervaring van onze medewerkers.

Hoe houden jullie rekening met Covid-19?

Om deze dag in goede banen te leiden, vragen we iedereen zich aan te melden. We hebben gezorgd voor voldoende ruimte en uiteraard stellen we desinfectiemiddel ter beschikking.